duminică, 23 ianuarie 2011

Tu stii scurtaturile de pe Facebook?


Pentru cei care nu stiau deja asta, Facebook are o serie de scurtaturi din tastatura, cu ajutorul carora poti naviga mai usor pe site-ul celebrei retea de socializare. Eu una, nu stiam toate combinatiile de taste…..asa ca daca nici voi nu le-ai descoperit inca, sper sa va fie de folos.

            In cele ce urmeaza este prezentata lista cu toate scurtaturile de pe Facebook:

1.      Mesaj nou: Alt +M

-          din pacate, aceasta scurtatura nu merge deloc in Internet Explorer, dar daca folositi Google Chrome sau Firefox, merge fara probleme (pentru Firefox folositi Shift+Alt+M).

2.      Casuta de cautare: Alt + ?

-          scurtatura e aceeasi pe Chrome si Internet Explorer, dar pentru Firefox trebuie folosit Shift+Alt+?. E o scurtatura foarte utila: casuta de cautar va permite sa va accesati toti prietenii foarte usor.

3.      Pagina Principala: Alt + 1

-          scurtatura asta te duce pe pagina principala. Pentru Firefox folositi Shift+Alt+1, iar pentru Internet Explorer Alt+1 si apoi Enter.

4.      Profilul tau: Alt +2

-          aceasta scurtatura te duce pe pagina profilului tau.Pentru Firefox folositi Shift+Alt+2, iar pentru Internet Explorer Alt+2 si apoi Enter.

5.      Cererile de prietenie: Alt+3

-          scurtatura asta e oarecum inutila daca nu esti o persoana foarte populara pentru ca iti deschide pagina de cereri de prietenie. Pentru Firefox folositi Shift+Alt+3, iar pentru Internet Explorer Alt+3 si apoi Enter.

6.      Mesaje: Alt+4

-          aceasta scurtatura va deschide pagina cu mesajele pe care le-ati primit pe Facebook. Pentru Firefox folositi Shift+Alt+4, iar pentru Internet Explorer Alt+4 si apoi Enter.

7.      Notificari: Alt+5

-          prin intermediul acestei scurtaturi puteti sa vedeti ultimele notificari.Pentru Firefox folositi Shift+Alt+5, iar pentru Internet Explorer Alt+5 si apoi Enter.

8.      Setarile contului: Alt+6

-          daca vreti sa schimbati rapid setarile contului, asta e cea mai rapida metoda.Pentru Firefox folositi Shift+Alt+6, iar pentru Internet Explorer Alt+6 si apoi Enter.

9.      Setarile pentru intimitate: Alt+7

-          pentru a accesa cat mai usor setarile pentru intimitate pe Facebook, folositi aceasta scurtatura. Pentru Firefox folositi Shift+Alt+7, iar pentru Internet Explorer Alt+7 si apoi Enter.

10.  Pagina Facebook: Alt+8

-          scurtatura nu are foare mare utilitate, pentru ca va duce pe pagina de profil a celor de la Facebook. Pentru Firefox folositi Shift+Alt+8, iar pentru Internet Explorer Alt+8 si apoi Enter.

11.  Termeni si conditii: Alt+9

-          daca nu ati citit termenii si conditiile de folosire a retelei de socializare Facebook, puteti sa le accesati foarte usor cu ajutorul acestei scurtaturi. Pentru Firefox folositi Shift+Alt+9, iar pentru Internet Explorer Alt+9 si apoi Enter.

12.  Ajutor: Alt+0

-          aceasta scurtatura te duce pe pagina de ajutor, unde poti sa te lamuresti atunci cand ai diferite probleme. Pentru Firefox folositi Shift+Alt+0, iar pentru Internet Explorer Alt+0 si apoi Enter.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu