miercuri, 26 ianuarie 2011

Cumpărăturionline.com



Cumpărăturionline.com
Mereu la dispoziţia ta.

Acesta este sloganul cu care este întâmpinat cumpărătorul când accesează site-ul www.cumparaturionline.com. Cumpărăturionline este o casă de comenzi online care oferă cumpărătorului aprovizionare la birou şi acasă cu produse alimentare, de protocol şi curăţenie, efectuând livrare gratuită oriunde în Bucureşti. Ce păcat,nu? Şi noi am vrea să avem parte de astfel de beneficii...dar trebuie să avem răbdare...cu siguranţă cineva va copia această afacere şi în oraşul nostru.

Cumpărăturionline.com şi-a început activitatea în anul 2003 şi de atunci se află într-o continuă expansiune, numărul de produse creşte, la fel ca şi numărul de oferte. Din ce în ce mai mulţi bucureşteni preferă să îşi facă cumpărăturile de la locul de muncă iar când ajung acasă, cumpărăturile să fie deja la uşă. Programul de lucru al casei de comenzi cumpărăturionline este de luni până vineri între orele 9:00-18:00.

Avantajul site-ului este faptul că aceştia nu deţin marfă pe stoc, astfel că sunt scutiţi şi de aceste cheltuieli de depozitare marfă.


Avantajul cumpărătorului este faptul că cumpărăturionline colaborează cu magazinele CASH&CARRY, astfel că, cumpărătorul poate comanda absolut orice. Tot pentru cumpărător este în avantaj faptul că unul dintre operatorii site-ului sună mereu pentru validarea datelor de livrare şi datelor comenzii, telefonic stabilindu-se şi ora exactă de livrare în funcţie de datele înregistrate pe formularul de comandă. Un alt avantaj în reprezintă faptul că toate produsele care vor fi livrate vor fi însoţite de documentele fiscale aferente, astfel, eliminându-se îndoielile privind preţul unor anumite produse. Cumpărătorii pot plăti în numerar la livrare, prin intermediul cardului sau prin transfer bancar. De asemenea, dacă cumpărătorul devine client fidel, site-ul îi acordă un beneficiu şi anume un discount de 5% permanent, discount ce va fi aplicat după a 3-a comandă facută în magazin. De asemenea, cumpărătorul poate refuza produsele expediate dacă acestea nu sunt corespunzătoare din punct de vedere calitativ.

Aşa că...aşteptăm să apară şi la noi în oraş astfel de servicii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu