sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Cele mai bine vandute produse pe internet


Cumparaturile online din Romania au crescut in ultima perioada tot mai mult. Tot mai multi romani aleg sa isi faca cumparaturile stanf in fata calzlatorului acasa sau la birou. Marea majoritate aleg aceasta modalitate datorita eficientei, preturilor mai reduse uneori si lipsa de timp pentru a face cumparaturi in afara spatiului online.

Dupa o crestere atat de mare a vanzarilor prin intermediul internetului, ne putem intreba care sunt cele mai cautate produse. In urma studiilor realizate, nu a fost greu sa se ajunga la concluzia ca, romanii cumpara cel mai bune de pe internet produse electronice, laptopuri si telefoane mobile.

Categoriile Electronice, Computere si Software, Telefoane mobile si Foto Video totalizeaza peste 20% din produsele puse in vanzare pe cel mai mare site de comert online din Romania, Okazii.ro.
In anul 2010 s-a depasit pragul de 1.000.000 de produse pe site,ul Okazii.ro, iar produsele electronice - laptopuri si notebook-uri, in special - si telefoanele au fost in top atat in ceea ce priveste cautarile, cat si in privinta vanzarilor.


In topul cel mai cautate produse online se afla si imbracamintea si bijuteriile. Din aceasta categorie, inelele de logodna, cu diamante sau alte pietre pretioase, cat si ceasurile clasice semnate de firme renumite sunt produsele cele mai cautate de utilizatori si, totodata, cele mai vandute.

Este mult mai usor sa cauti o bijuterie pe internet. Poti gasi mult mai multe modele, idei sau preturi. Internetul a devenit o adevarata afacere in ceea ce priveste vanzarile de imbracaminte, accesorii si sa nu uitam de cadouri. Cadourile, de orice fel ar fi ele sunt cautate pe internet mai ales in cazul in care nu ai pic de inspiratie, sau pur si simplu este mai usor sa comanzi de acasa un cadou celor dragi.

Astef site-urile de achizitii online au un succes atat de mare, unul dintre ele fiind si Okazii.ro. Vanzarile sale fiind deosebit de mari si crescand in fiecare an tot mai mult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu