duminică, 23 ianuarie 2011

Facebook-"To be, or not to be:that is the question"

Marea problema a populatiei, in special a tinerilor in anul 2010 a constat in existenta lor pe Facebook. De multe ori am auzit expresia "Daca nu esti pe Facebook, insemna ca nu existi!". Putin sinistru avand in vedere realele probleme determinate de criza economica din ultimii ani, cel putin in Romania. Trebuie sa recunosc ca este adevarat, altfel nu ar fi ajuns Facebook cea mai mare retea de socializare din lume, tinerii sunt conectati aproape continuu, daca nu de pe un pc sau laptop, de pe telefonul mobil.
Ei bine, operatorii de telefonie mobila au reusit sa inregistreze mari profituri de pe urma acestei retele. Problema cea mai mare era data insa de preturile ridicate ale telefoanelor mobile ce permit aceasta aplicatie.
Vodafone insa a gasit solutia! Ofera utilizatorilor de terminale mai putin performante o noua aplicatie care optimizeaza navigarea pe Facebook. Aplicatia este gratuita si permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa comenteze fotografiile, sa sincronizeze lista de contacte cu cea a prietenilor si sa se conecteze la alte servicii ale aplicatiei precum accesul la stiri sau jocuri. Interesant este ca aplicatia este gratuita!!!
Aceasta aplicatie este rezultatul colabararii dintre Facebook si compania Snaptu care ofera servicii mobile pentru 95% dintre utilizatorii de telefonie mobila care nu au un smartphone avansat.
Noua aplicatie este disponibila utilizatorilor Vodafone Romania si o pot downloada gratuit direct de pe telefonul mobil la http://facebook sau la www.vodafone.ro/facebook pentru pc.
Asa ca, dragi colegi, daca nu dispuneti de un smartphone si doriti sa va conectati in orice moment la reteaua Facebook trebuie doar sa aveti activata orice optiune Internet pe Mobil din reteaua Vodafone. Puteti verifica la urmatorul link daca telefonul este compatibil- www. vodafone.ro/setari
Va doresc o navigare placuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu