marți, 25 ianuarie 2011

Google Video...pe calea pierzaniei!



Corporatiile uriase, ca Google, petrec atat de mult timp, cumparand alte firme si servicii, incat nu ne mira sa aflam uneori ca unele dintre acestea sunt inchise. Acesta este si cazul celebrului site video cu plata Google Video.

Google Video, conceput initial drept o replica la celebrul serviciu de download pentru filme si seriale, iTunes a intrat intr-un con de umbra inca de la lansarea sa in ianuarie 2006. Astfel, nu ne mira faptul ca serviciul va fi sistat in curand. Problema vine din faptul ca toti utilizatorii care au cumparat filme prin Google Video nu isi vor mai putea vizualiza continuturile media incepand cu data de 15 august. In traducere, am putea spune ca acesti clienti au cam... incurcat-o...

Compania ofera cu multa "gratie" 2 dolari persoanelor care au cumparat filmele. Ati descarcat clipuri in valoare de 60 de dolari? Ne pare rau, veti primi doar 5 dolari inapoi, timp de 60 de zile din cate se pare. Nu intelegem decizia celor de la Google, de a returna banii clientilor intr-o forma atat de neinsemnata. Poate noul Boeing Business comandat de companie consuma prea mult combustibil... :)

Vedeti...se poate si la ei...

Desi acest articol suna ca unul realizat despre o companie din Romania, Google se pare ca a dat-o in bara de data aceasta...desi nu ne-am fi asteptat.

Dar suntem siguri ca vor recupera si compensa neajunsurile cu alte servicii mult mai bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu