joi, 27 ianuarie 2011

Google Docs-a adaugat noi fonturi

Un document fara posibilitatea de a alege fonturile cu care sa-l scrii e ca o fotografie fara culoare. Asa cum culorile dau o frumusete pozelor, si fonturile dau unui document un aspect mai frumos, o alta dimensiune. Ei bine cam asta se intampla mai demult cu Google Docs, cine a folosit suita online de editare a documentelor, stie ca alegerea fonturilor nu era foarte generoasa. Asta pana in septembrie anul trecut cand Google a introdus noi fonturi in Google Docs, 6 la numar.
Droid Serif si Droid Sans
Cei ce folosesc telefoane cu sistem de operare Android vor fi foarte familiarizati cu acest font care sunt disponibile si in Google Docs. aceste sunt special concepute pentru display-uri mici.
Calibri si Cambria
In fiecare zi foarte multi probabil editati sau incarcati documente in Google Docs scrise in Microsoft Office, de acum inainte cele mai populare fonturi din Microsoft Office vor fi disponibile si in Google Docs. Calibri si Cambria sunt fonturi foarte lizibile chiar daca sunt printate la dimensiuni mici.
Consolas si Corsiva
Aceste fonturi sunt primele fonturi italice create de Google cu linii curbe si un stil elegant disponibile si ele in Google Docs.
Acesta este doar inceputul urmand ca in viitorul apropiat sa fie adaugate noi fonturi. Voi ce parere aveti despre surpriza celor de la Google? folositi Google Docs in editarea documentelor voastre?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu