joi, 20 ianuarie 2011

Librex - spor la cumparat


Librex este o librarie online care are o interfata excelenta vinind in intampinarea clientilor cu carti de calitate, cu o foarte mare usurinta de accesare prezentand o oferta variata de carti si solutii inovatoare precum Comanda Live, Suport Live. Fara a-ti face cont de utilizator poti comanda o carte cu ajutorul Comanda Live in mai putin de 3 click-uri. Suport Live reprezinta posibilitatea contactarii unui consultant de vanzari in timp real printr-un serviciu de live chat.

In viitor eu cred ca se va extinde mult mai mult si probabil ca va comercializa si eReadere, ebook-uri si audiobook-uri.

Aceasta librarie a fost dezvoltata de cea mai premiata platforma de comert electronic in anul 2009 la Gala Premiilor eCommercesi anume Live2c.

Dupa parerea mea este cea mai rapida librarie online din Romania si asta pentru ca este bine structurata, este foarte usor de utilizat si poti gasi cu usurinta cartile dorite, si nu in ultimul rand datorita instrumentului inovator pe care l-au creat numit Comanda Live care permite comandarea cartilor foarte usor pentru cei care nu au timp sa parcurga toate etapele. Sunt puse pe categorii, chiar si o categorie numita ‘Promotii’, ajutand clientul sa gaseasca foarte usor ceea ce ii place, iar livrarea va fi facuta in maxim 24 de ore

Spor la cumparat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu