marți, 25 ianuarie 2011

Shopping pe Youtube

Da. Se poate şi shopping pe Youtube. Chiar zilele tecute mă uitam pe canalul de pe Youtube a lui Ray Williams Jonnson şi am realizat de fapt că el face şi vânzări prin intermediul Youtube-ului.


Nu ştiţi cine e Ray William Johnson?...nu prea cred. Încercaţi să intraţi pe Youtube să vedeţi cu ce s
e ocupă. Acest tip postează în fiecare luni şi marţi 3 videoclipuri funny consecutive şi comentează pe lângă acestea. La prima strigare pare o chestie banală însă tipul chiar se pricepe. Sunt mii şi mii de persoane din întreaga lume care îi trimit săptămânal videoclipuri, Ray alege videoclipurile cele mai reuşite şi le postează pe pagina lui de Youtube. Din nou, pare o treaba destul de uşoară însă efectele speciale şi timpul de filmare durează destul de mult, toate acestea făcând treaba şi mai dificilă.


Însă, să revenim la tema postării. După ce a realizat că are parte de peste 1 milion de vizualizări din prima zi de postare pe canalul Youtube, a decis să realizeze tricouri simple cu mesajele pe care le foloseşte în timpul filmărilor. Şi ghiciţi ce? Treaba a dat road
e...a reuşit să vândă nişte tricouri banale în toată lumea. O firmă cunoscută de pe piaţa americană producătoare de tricouri (www.districtlines.com) i-a propus un parteneriat cu obligaţia ca această firmă să îi realizeze tricourile iar aceştia să obţină o cotă parte din profitul vânzărilor tricourilor. Şi din nou, treaba a dat şi mai multe rezultate. Cumpărătorul are posibilitatea să îşi creeze singur aspectul tricoului şi are posibilitatea să îşi aleagă mesajul pe care îl preferă. Ideea a fost numai una iar succesul a fost enorm de mare.

Deci, în concluzie, se poate face şi shopping pe Youtube. În continuare voi posta câteva dintre aceste tricouri...poate vă surâde unul :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu