marți, 25 ianuarie 2011

route 66 - I'M ON MY WAY!


ROUTE 66 a fost pionierul aplicaţiilor de navigaţie pentru telefoanele mobile. Încă de la fondarea companiei, în 1992, R66 ajuta oamenii să ajungă acolo unde îşi doresc în siguranţă, rapid şi în mod plăcut cu ajutorul unor soluţii de navigaţie prietenoase şi de cel mai înalt nivel.

Aceste soluţii includ sisteme de navigaţie autonome, aplicaţii de navigaţie pentru telefoane mobile şi o gamă de servicii şi accesorii.

Compania olandeza Route 66, liderul european al industriei de software de navigatie prin satelit si harti digitale interactive si-a mutat toata divizia de cercetare-dezvoltare la Brasov. Prezenta in Romania din 1999, Route 66 a investit peste un milion de euro.
Romania este singura tara europeana in care compania olandeza Route 66 are activitati de dezvoltare de aplicatii software. Divizia romaneasca Route 66 va lansa in primavara anului viitor harti digitale interactive ce vor indruma soferii prin intermediul telefoanelor mobile, pe drumurile romanesti. De dragul performantei, compania brasoveana, care are 45 de angajati, dar vrea sa ajunga la 150 de salariati, a ademenit programatori din toata tara. "Lucram cu programatori buni, care nu sunt neaparat localnici", a declarat pentru "Averea" Tudor Artenie, director in firma. "Ei beneficiaza la noi, pe langa salarii bune, de masa la restaurant si de locuinta. Iar Brasovul e un oras in care merita sa locuiesti. Accesul la bazele sportive si de recreere ale Brasovului este asigurat de firma", a adaugat Artenie.


Acest articol mi-a atras atentia poate pentru simplul fapt că Route 66 are un centru de lucru la Brașov sau poate pentru că și România începe să devină interesantă
pentru producătorii de astfel de soluţii.

Stau foarte aproape de sediul Route66 si spun sincer ca de fiecare data cand trec pe acolo chiar ma simt mandra ca in orasul meu se afla o asemenea companie care ofera locuri de munca oamenilor capabili de la noi din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu