joi, 20 ianuarie 2011

Stiloul de 150 dolari



Stiloul Pulse este dotat cu o unitate USB care înregistrează fiecare cuvânt scris şi vorbit care transformă notiţele scrise de mână şi înregistrări audio în Flash interactive, care poate fi integrat în orice site.

Iată cum funcţionează: stilou are un microfon şi difuzor încorporat pentru a înregistra audio. Are, de asemenea, o camera, care surprinde tot ceea ce scrii şi desenezi. Odata ce toate notiţele audio sau scrise au fost înregistrate de către stiloul de 1GB, puteţi ataşa dispozitivul la computer prin USB şi să transferaţi fişierele. Apoi, copiaţi şi treceţi într-un website sau blog.

De asemenea, puteţi introduce notiţele direct pe Facebook; salvaţi notele ca fişiere PDF, sau înregistrările într-un fişier audio.

Luarea de notiţe este o durere, gândiţi-vă la cursurile de la facultate şi aşa este şi transcrierea apeluri. Cu ajutorul stiloului munca va fi mai uşoară. Gândiţi-vă cat de greu e să descifraţi unele cuvinte cand luaţi cursurile de la colegi sau cand învăţaţi din notiţele lor! Cred că ne-ar ajuta mult acest stilou! Mai trebuie doar să-l cumpărăm!

Mai multe informaţii puteţi gasi aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu