marți, 25 ianuarie 2011

Ce fac internautii romani cand nu sunt online..



Chiar si in timpul liber, romanii prefera sa stea in fata calculatorului, fie ca e vorba de jocuri online, shopping online, informare, retele de socializare, filme, divertisment. Sunt dependenti de internet si pe viitor previziunile sunt din ce n ce mai sumbre...


Aproximativ 95 din internautii romani intra online in fiecare zi, majoritatea de pe computere tip desktop, de acasa sau de la serviciu. Potrivit ultimelor studii, 70% din romani isi petrec timpul liber tot in fata computerului, pe internet bineinteles, 56% se uita la televizor (nu prea inteleg ce pot vedea in afara de pitipoance, barfe si emisiuni ieftine de divertisment...), 65% isi petrec timpul cu familia, 44% ies cu prietenii, 39% citesc carti (? asta ca sa dea bine la interviu), 36% asculta muzica, 32% se joaca pe calculator si 32% merg la cumparaturi.


Activitatile mai putin populare sunt mersul la cinema, teatru sau concerte 17%, practicatul unui sport 15%, iesiri in cluburi, baruri sau discoteci 13%, ascultatul radioului 7% si altele 3%.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu