joi, 27 ianuarie 2011

Motorola Defy a ajuns si in Romania


Cautand un articol interesant pentru postare, am gasit un studiu care spunea ca reducerile spectaculoase la imbracaminte si incaltaminte din aceasta luna nu-i atrag pe romani, asa cum se asteptau mai toti comerciantii…..in schimb, magazinele de electronice sunt asaltate…motiv pentru care am considerat ca v-ar interesa stirea mea in legatura cu Motorola Defy.    

            Dupa cum stie mai toata lumea, telefoanele mobile inteligente pot fi de multe ori dispozitive foarte sensibile. În ciuda materialelor foarte rezistente folosite pentru protecţia ecranului sau a carcasei metalice, ele se pot defecta dacă apă sau prea mult praf intră în interior.

Iată că astăzi, operatorul de telefonie mobilă Cosmote, se laudă cu Motorola DEFY(telefon ce a fost fost construit ca să sfideze aceste probleme) în oferta sa.

Smartphone-ul cu Android 2.1 şi ecran de 3.7" este rezistent la căzături, la apă cu adâncimea de până la 1 m şi nu permite prafului să intre în carcasă. Gadgetul ofera posibilitatea de navigare pe internet prin intermediul Adobe Flash Lite, ce permite accesarea mai multor pagini web cu continut Flash, vizualizarea pozelor si videoclipurilor.

            Gadgetul  poate fi personalizat cu ajutorul celor peste 100,000 de aplicatii, widget-uri si jocuri disponibile pe Android Market si de asemenea ofera acces la serviciile Google, precum Google Search, Google Maps si Gmail.

In plus, dispune de camera foto de 5 mp cu blitz, zoom digital si auto focus care permite surprinderea momentelor importante, 2GB card inclus, tehnologie CrystalTalk PLUS care amplifica vocea prin actiunea inteligenta a doua microfoane, fara a fi nevoie sa ridici tonul vocii pentru a acoperi zgomotul de fond.

De asemenea, Motorola DEFY beneficiaza de DLNA ceea ce ne permite vizualizarea, stocarea si impartirea continutului multimedia cu alte aparate compatibile din locuinta precum televizoare HD, console de jocuri si calculatoare. 

Un element de noutate este reprezentat de Media Player-ul Conectat la internet. Nu este un simplu mediu de organizare si redare a galeriei musicale si video, ci o noua forma de divertisment. Numele piesei, informatii despre album, versurile si alte informatii sunt disponibile in timp real cu redarea melodiei. Puteti afla ce asculta cei din jurul vostru si chiar crea topuri cu cele mai ascultate melodii.

Destept telefon…..nu?Sper ca v-am putut fi de folos in cazul in care va gandeati sa achizitionati un telefon, iar dupa parerea mea, la un pret destul de bun (1199 lei fara abonament).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu