joi, 20 ianuarie 2011

O nouă generaţie a camerelor de filmat



Filmezi şi ai mâinile libere! Acesta este noul concept Looxcie. Camera video portabilă este o soluţie pentru persoanele multi-tasking sau pentru cineva care pur şi simplu şi-ar dori o pereche de „ochi” în plus.


Vă invit să vedeţi ceea ce Looxcie poate să facă: http://www.looxcie.com/

Proiectat cu un sistem de prindere reglabil care se potriveşte pentru oricare dintre urechi, tot ceea ce Looxcie surprinde, purtatorul vede până la cinci ore.

Prin descărcarea unei aplicaţii pe telefonul dumneavoastră, puteţi verifica dacă Looxcie înregistrează şi ce aţi înregistrat anterior.

Cu un clic pe un buton, puteţi trimite un clip de ultimele 30 de secunde de filmare la YouTube, Facebook sau adrese presetate de e-mail. Camera video este, de asemenea, setat cu cască Bluetooth. Dacă sunteţi de înregistrare şi primiţi un apel, Looxcie dezactivează automat audio de pe video, astfel încât apelurile dvs. rămân private.

Prin eliberarea mâinilor, posibilităţile de a utiliza o cameră uşor de purtat, sunt infinite. De exemplu alpinişti pot înregistra propriile experienţe, părinţii se pot juca cu copiii lor, în timp ce captează momente preţioase şi de ce nu jucători de golf pot sa-şi filmeze loviturile.

Iar preţul este destul de acceptabil; pentru 199 de dolari, Looxcie se încadrează foarte bine în rândul celorlalte camere video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu