joi, 22 decembrie 2011

Cumparaturile online, acum si-n rate!

Probabil, foarte multi dintre cei care fac de obicei cumparaturi online, au „gasit” macar o data un produs de care aveau foarte mare nevoie sau si-l doreau foarte tare, dar nu aveau posibilitatea pe moment sa-l achizitioneze – chiar daca pe internet oarecum preturile sunt in general mai scazute decat intr-un magazin fizic.
Detinatorii magazinelor ( PC Garage, Azerty si Evolution Preset System) au inteles deci, care este situatia si promoveaza ca si solutie “vanzarea in rate”. Mai mult, “vanzarea in rate fara dobanda!”. Poate suna ciudat, dar nu-I nimic complicat.
Cum se face acest lucru? Este foarte simplu. In momentul in care cumparatorul si-a adaugat in cos produsul/produsele dorite, pentru a finaliza comanda, vor trebui sa specifice (printr-o optiune) care este modalitatea prin care se va face plata; aici ei vor trebui sa selecteze “plata in rate”.
Pentru confirmarea comenzii, cumparatorii vor fi contactati telefonic de un agent BRD Finance – fiind singurul care ofera o astfel de facilitate – pentru a pune la punct un plan financiar (posibilitate de 6 sau de 10 rate fara dobanda).
Clientii vor primi un raspuns intr-un timp relative scurt – aproximativ 2 ore din momentul in care documentele necesare au fost trimise prin e-mail (creditonline@brd.ro). Dupa aprobarea acestui dosar de credit, clientul va primi produsele acasa. De asemenea, ei vor primi si un card de Debit Direct sau BRD – Net (online banking) cu ajutorul carora vor putea rambursa acele rate.
Desi pare o maniera putin exagerata, plata in rate poate fi eficienta pentru cei care nu au posibilitate sa plateasca toata suma pentru un produs de care au foarte mare nevoie sau si-l doresc foarte tare. In plus, nu exista dobanda la aceste rate iar cumparatorii isi pot achizitiona produsele la fel de repede si usor ca si in cazul platilor uzuale. Este un avantaj foarte mare atat pentru proprietarul afacerii cat si pentru consumator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu