joi, 29 decembrie 2011

Cum si de ce sa apelezi la publicitatea pe Facebook

Facebook-ul este una din cele mai bune si mai accesibile variante de publicitate pe Internet. Datorita miloanelor de utilizatori de facebook, reclama va ajunge exact unde se doreste si la cine se doreste.
Exista o multitudine de avantaje pentru publicitate pe facebook:
- daca de doreste promovarea unor evenimente, iar o masa de persoane accepta invitatia, toti prieteni acestora vor fi la randul lor informati despre evniment, avand posibilitatea ca si ei sa participe.
- plata se poate face in functie de ce se prefera mai mult: plata per click, sau la fiecare 1000 de afisari
- exista de asemena posibilitatea de a controla zilnic bugetul, putand adauga sau sterge atunci cand se doreste
- acest site ofera de asemenea sfaturi pentru o mai buna publicitate.

Cateva sfaturi pentru o publicitate de succes pe Facebook

- Modifica in permanenta sau ori de cate ori este nevoie a continutului si imaginile din reclama
- Anuntarea reduceriilor poate avea foarte mare succes deoarece o parte din publicul tinta este interesat de tot ce este redus.
- Utilizarea unui limbaj comun
- Alegerea imaginilor este unul din cei mai importanti pasi in reusita reclamei.

Publicitatea pe facebook este in crestere

Se poate dovedi ca, facebook-ul a avut o crestere incredibila in ultima perioada datorita faptului ca acest lucru este "la moda" si datorita sloganului dintre utilizatori "Nu ai facebook, nu existi".
Tot mai multe firme isi promoveaza serviciile si produsele prin intermediul facebook-ului, creandu-si un cont si postand la profil toate informatiile care le sunt necesare viitorilor clienti.
Uni specialisti spun insa ca publicitatea pe facebook nu este chiar cea mai buna metoda de promovare. In primul rand uni specialisti nici nu baga de seama informatiile care vin zilnic de la diferite firme, iar alti care doresc pot scapafoarte usor de aceste mesaje care-i deranjeaza prin simpla renuntare la "prietenia" cu ea.
Se poate trage o concluzie simpla, publicitatea pe facebook este o metoda simpla si buna pentru ca reclama sa ajunga la cati mai multi utilizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu