marți, 20 decembrie 2011

Cum să-ți promovezi afacerea pe Twitter

        
        Evoluția rețelelor sociale cresc în continuu și sunt profitabile. Poți folosi rețele sociale pentru afaceri mai ales pentru promovare și pentru a avea succes.
        Să-ți folosești Twitter pentru a-ți promova afacerea sau serviciile oferite poate fi una dintre cele mai bune tehnici de marketing și vânzări pe care o poate pune în aplicare compania ta.  Vei rămâne uimit să descoperi  câte companii mari sunt cunoscute, de exemplu Pepsi, Cola, MAC, folosesc pentru promovare.
        Câteva sfaturi de bază pentru a folosi eficient Twitter pentru afacerea ta:
1 Te înscrii gratuit și îți creezi un cont pe Twitter
2 Trebuie să îți construiești o rețea urmărind persoane despre care crezi că ar putea fi interesate de ceea ce oferi tu. 
3 Următorul pas este să postezi informații despre cele mai noi produse ale tale sau despre serviciile pe care le oferi. 
4 O dată ce oamenii au început să îți urmărească profilul, va fi mai ușor să le faci cunoscute produsele sau serviciile tale despre care pot posta și ei la rândul lor. 
5 Un lucru important la Twitter este că poți foarte ușor să monitorizezi profilele care te urmăresc și să afli ce cred ei despre ceea ce ai postat. 
         Poți avea într-un timp foarte scurt, o mulțime de prieteni care îți urmăresc activitatea fără a mai pierde timp prețios pentru a accepta acest lucru. 
           Părerea mea este că rețeaua socială Twitter este foarte bună și folositoare pentru a-ți promova afacerea și prietenii pe care îi ai în listă te pot ajuta să îți promovezi produsele tale. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu