marți, 20 decembrie 2011

11 plaforme eCommerce pentru a vinde produsele online

Sunteti in cautarea de a vinde produse online si nu stiti de unde sa incepeti? Aici perzint cateva sugestii care va vor face munca mai usoara.

Solutii simple de e-commerce

Ai de gand sa vinzi doar cateva produse?Atunci nu este nevoie sa instalezi script-uri grele de comert electronic, merge doar cu una dintre platformele urmatoare care va permite sa vindeti online(dar tineti cont ca aceste solutii sunt limitate).

Pentru oricine doreste sa vanda prin cateva descarcari digitale, E-JUNKIE este solutia perfacta. Serviciul lor are grija de manipularea cosului de comparaturi si de cea a vanzarilor. Chiar daca vindeti bunuri tangibile, ei au grija de taxe, transport si calcule. E-JUNKIE face, de asemenea, face usoara crearea de programe afiliate pentru produsele tale.


Dezvoltat de echipa E-junkie, FatFreeCart este un cos liber simplu pentru a vinde lucruri folosind PayPal si Google Checkout. Dai pur si simplu copy-paste la codul lor si modifici cu cel al produselor tale si...asta este!


Este solutia pentru designerii si artistii care vor sa isi extinda afacerea prin vanzarea artei lor. Este destul de ieftin...merita o privire!

Adaugarea unui magazin blogului dumneavoastra WordPress

Aveti un blog popular folosind WordPress si vreti sa-l extindeti prin adaugarea unui mic magazin? Acest lucru este destul de usor, deoarece exista mai multe solutii pentru aceasta problema.

WordPress plugin E-Commerce


Cea mai celebra solutie de E-commerce pentru WordPress si, cel mai important, este gratuita, cu posibilitatea de a extinde functionalitatile cu solutia Cosului de Aur. Este o solutie buna, care se integreaza bine in WordPress.

eShop

Este un cos de cumparaturi plugin accesibil pentru WordPress, care vine cu o multime de caracteristici interesante, cum ar fi statistici sau tamplate-uri configurabile de e-mail. De asemenea, este compatibil cu WordPress MU si cu Google Base.

Shop

Nu este gratuit dar este usor. Shop are unele caracteristici deosebite: este foarte usor de gestionat si are un set mare de instrumente de promovare. De asemenea, se integreaza perfect cu WordPress si ofera sabloane bine documentate.

WordPress MiniCart


Solutia pentru un comert foarte usor in WordPress este un mini-cos de cumparaturi pentru blogul tau. Puteti adauga elemente din partea de administrare si incorpora cosul in posturi. Poate fi, de asemenea, utilizat ca un plugin de donatii.

Adaugarea unui cos de comparaturi si a unor cadre, renumitului CMS

Aceste solutii sunt pentru acei dintre voi care folosesc deja un CMS si doresc sa il imbunatateasca printr-un magazin.



Drupal are, practic, doua module de e-commerce dezvoltate special pentru asta: Ubercart si Drupal E-Commerce.
- Ubercart, cel mai prietenos dintre cele doua, cu o comunitate dinamica si o multime de caracteristici.
- Drupal e-Commerce- creaza-ti un magazin online cu acest set configurabil de module Drupal.

E-Commerce pentru Joomla

VirtueMart este o solutie open source de comert electronic pentru a fi utilizat impreuna cu Joomla( si Mambo). Se integreaza bine cu CMS si are avantajul tehnologiei Ajax, feed-uri de produs si mult mai mult...

SilverStripe

Vestea buna este ca SilverStripe nu are nevoie sa instalati module pentru a face comert electronic deoarece il are integrat. Cu siguranta este un bun motiv pentru a da o sansa CMS-ului. Acesta are module la dispozitie, daca doriti sa etindeti capabilitatile de comert electronic.

Django webshop cu Satchmo

Desi Django este, probabil, folosit mai mult de programatori decat de designeri, ai putea fi interesat sa stii despre Satchmo si cosul sau de cumparaturi. Aceasta este o aplicatie flexibila si robusta care va merge perfect cu web-site-ul tau Django.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu