joi, 22 decembrie 2011

Unlock iPhone 4S

Nu va lasati indusi in eroare de numele de mai sus. Nu avem de furca cu o modalitate prin care iti deblochezi iPhone-ul, acesta deblocheaza foarte usor si la fel, prin maturarea display-ului. Unlock se refera la o aplicatie, care poate fi instalata doar daca jailbreak exista pe micul gadget, si care va permite sa schimbati cartela telefonica chiar daca aceasta este codata.

Cu alte cuvinte sa spunem ca v-ati dus la Vodafone si acolo cu un abonament piperat, pentru ca doar asa se poate, ati achizitionat un iPhone 4s. Un an de zile ati platit abonamentul, sume care puteau fi folosite in alte scopuri aruncate in buzunarele corporatiste in fiecare luna. Ultima factura a pus capac si vreti sa schimbati furnizorul ca sa puteti macar efectua un apel. Inainte sa faceti asta va aduceti aminte ca aveti o cartela SIM a unui alt furnizor care sta degeaba prin casa si stiti ca dupa ce ati facut jailbreak-erul ati instalat si unlock.

Asta face unlock, permite folosirea unei cartele SIM indiferent de retea. In plus, exista acele aplicatii specifice iPad sau tableta, daca aveti unlock instalat atunci acele aplicatii devin compatibile cu iPhone-ul aflat in stapanire.

Din cate se pare este o strategie de adaptare bine pusa la punct de Apple care arata ingeniozitatea in acest domeniu. Bravo lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu