vineri, 16 decembrie 2011

Jailbreaking de la Apple

O noua aplicatie lansata de Apple dovedeste ca acestia dupa ce ti-au vandut produsul se spala pe maini si te lasa sa faci ce vrei cu el, sau cam asta reiese din jailbreak. Jailbreak este softul aparut care odata instalat iti permite sa instalezi orice soft sau aplicatie chiar daca nu este recunoscuta si acceptata de la Apple.

Ne gandim evident ca penrtu aceasta aplicatie avem nevoie de cateva cunostiinte de care dispun cel mai des hackerii. Ei bine, nu este adevarat. In momentul in care instalam jailbreak exista numeroase informatii prezente care iti intind o mana de ajutor pentru a sti cat mai bine ce instalezi si ce urmari vor aparea.

Mai mult decat atat, impreuna cu aplicatia apare si Cydia, o subaplicatie care cauta si instaleaza pentru dispozitivele iOS jailbreak. Multe dintre programele gasite de Cydia nu sunt aplicatii pure Apple, dar acestea sunt usor de gasit si instalat cu ajutorul Cydia si se refera mai mult la extensii ale aplicatiilor si o interfata custom made a micului gadget.

Parerea mea este ca merita incercat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu