marți, 20 decembrie 2011

Evolio

Astazi va voi prezenta tabletele Evolio. Cred ca multi dintre voi ati auzit de aceste tablete romanesti care sunt foarte performante si ieftine.

Brandul Evolio este recunoscut pentru produsele de navigatie, netbook-uri, produse de comunicatii fixe si mobile, dar si accesorii sau produse multimedia.

Despre EvoTab 2

Asa cum au numit-o si specialistii IT, EvoTab 2 este o tablet romaneasca de succes, asta va voi demonstra imediat. Pretul de lansare a tabletei a fost de 576lei, pret pe care si-l poate permite aproape oricine sa-l plateasca. EvoTab2 este asadar o tablet de “criza”.

EvoTab2 este varianta imbunatatita a tabletei EvoTab1.

Tableta este echipata cu un processor nou si puternic Cortex A8 de 1 GHz. Dispune de un ecran ultrasenzitiv, multitouch de 7 inch avand 16 milioane culori. Fata de EvoTab1 are o memorie dubla, 8GB memorie de stocare si 512 MB memorie RAM.

EvoTab2 este ideala pentru mobile computing oferind conectivitate full USB, microSD , internet wireless sau stick3G.

Are instalat sistemul Android 2.3 Gingerbread, Flash 10.1 care ofera o experienta remarcabila la Web browsing, vizualizarea site-urilor cu continut rich-media sau aplicatii Android.

Este capabila sa redea filme FullHD, beneficiaza de aplicatii ca Presaonline, Y!M, Youtube, Facebook, e-mail, jocuri si aplicatii gratuiote in Android Market.

Bateria este LI-Ion care ii confera o autonomie de pana la 10ore.

Dimensiunile tabletei sunt de 192x118x11mm cu o greutate de 360g.

Evolio Neura

Sa fie intr-adevar ucigasul de iPad? Asa spune producatorul care spera sa fie un “iPad killer”, oferind mai mult la un pret “corect”.

Tableta Neura are dimeniuni de 25x19x1.4 cm este echipata cu un processor Nvidia Tegra 2.1 GHz Dual Core oferind grafica de inalta performanta FullHD. Display-ul este de 9.7 inch, multitouch Wide View Angle.

Suporta Android 3.0, insa este comercializata cu Android2.2. Are o camera frontal de 1.3 mp, GPS, accelerometru, light sensor, microfon si 2 difuzoare.

Ruleaza orice aplicatie Android, are o gama diversificata de conectori precum: port USB, LAN, HDMI, microSD si 3.5mm audio jack.

Conectivitatea este completata de WiFi, Bluetoooth si 3G integrat. Are memorie de 1GB RAM DDR2 si capacitate de stocare 16 GB care poate fi extinsa pe support MicroSD.

Greutatea este de 780g pentru versiunea 3G si 760g pentru versiune WiFi. Pretul este de 1500lei versiunea WiFi si 1900lei pentru 3G.

Si bineinteles producatorul vrea sa-si sustina parerea de la inceput printr-o comparative dupa cum urmeaza:

Neura versus iPad2

-Neura vizualizeaza orice site cu platform flash

-Memoria interna poate fi marita

-conectivitate USB2.0

-performante grafice superioare, ruland fisiere video FULL HD la 1080p, iar iPad doar 720p

-adaptor Ethernet pt conectivitate LAN

-aplicatii gratuite intr-un numar mai mare (Android fata de Appstore)

Neura versus alte tablet

-singura cu continut in limba romana(stiri, ziar electronic, librarie, tv)

-cea mai mare gama de accesorii disponibile

-singura cu aplicatii business si servicii support pentru accesare la distanta a unui computer, Cloud Computing, Audio, Videoconferinta

Asteptam acum o tableta de la Evolio care sa aiba si WiFi si 3G incorporate pana atunci nu putem subestima iPad-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu