joi, 15 decembrie 2011

Facebook lanseaza smartphone-ul „Buffy”



Compania a cautat mai bine de un an sa faca ceva in privinta telefonului companiei,nu a renuntat la acest proiect si a decis sa-l produca in colaborare cu HTC sub denumirea de Buffy.
Denumirea acestui smatphone a fost inspirat din serialul cu acelasi nume si care eroina vaneaza vampiri,si va rula o versiune modificata si personalizata de Android si va avea suport HTML5.astfel putandu-se rula aplicatiile retelei sociale.

Reteaua sociala a mai facut si in trecut echipa cu HTC pentru lansarea unui produs dar rezultatele au fost sub asteptari .Acest telefon avand un buton dedicat Facebook care permitea utilizarea fotografiior,clipurilor video si link-urilor de muzica foarte usor,Buffy va ajunge pe piata la sfarsitul anului 2012 asteptandu-se ca multimea utilizatorilor sa-l achizitioneze.
Proiectul Buffy va fi o schimbare majora pentru Facebook, care are peste 350 milioane de utilizatori activi. Multi dintre acestia acceseaza reteaua de pe dispozitive mobile, iar Facebook colaboreaza cu 475 de operatori de telefonie mobila.



Un smartphone sub marca proprie reprezinta cu siguranta un succes financiar, in ciuda pietei hardware din ce in ce mai aglomerate.
Facebook ruleaza pe ambele sisteme Android si iOS dar pentru acei clienti care utilizeaza frecvent serviciile retelei sociale ,un dipozitiv construit de la zero cu Facebook ar atrage mai mult.
Dupa parerea mea este necesara crearea acestui smartphone datorita ascensiuni Facebook si pentru ultizarea mai usoara si comoda fara a fi nevoit de pe un alt telefon sa instalezi aceasta aplicatie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu