vineri, 30 decembrie 2011

Facebook...o noua imagine....

Cei de la Facebook au anuntat un nou design a paginii de profil a utilizatorilor, aceasta punand accent pe datele personale ale acestora si pe activitatiile pe care acestia doresc sa le impartaseasca contactelor.
Noua interfata pune în prim plan imaginile ataşate la profilul utilizatorului şi introduce pictograme pentru interese acestuia, scotand in evidenta mai clar informațiile de bază. Facebook a modificat şi modul de afişare a listei de prieteni, pe care o gasim sub poza de profil a utilizatorului. Butoanele „wall” şi „info”, care erau dispuse pe orizontală, au fost mutate pe o coloană, tot sub fotografia utilizatorului. De asemenea, albumele foto au fost „comasate”, fotografiile fiind afişate pe o singura pagină.
In ceea ce ma priveste, pot sa spun ca noul "look" al Facebook este chiar inspirat. Pe langa aceasta, este si mult mai atractiv si mai bine organizat. Ceea ce ramane de vazut este cati din utilizatori vor fi incantati de aceasta interfata si cati vor renunta poate, la contul Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu