luni, 19 decembrie 2011

cum luam decizia corecta cand pornim o afacere online

Cred ca in momentul de fata am ajuns la momentul in care ne-am decis sa trecem la fapte si sa cream afacerea online la care ne-am gandit!Problema este ca avem prea multe idei de afaceri si nu stim pe care sa o punem in aplicare.Sfatul tuturor ar fi probabil sa iei taurul de coarne si sa te apuci oricum de una dintre idei,care credeti ca este cea mai reusita.
Pune ceva în actiune, obtine unele rezultate, chiar dacă rezultatul nu este cel visat,este totusi un rezultat. Astfel ati putea totusi sa avansati. Incetezi sa visezi sa planifici si sa gandesti prea mult si incepe sa faci ceva.
Daca aveti prea multe idei si nu stiti asupra careia sa va opriti ganditi-va care s-ar putea cel mai bine mula pe resursele,cunostintele si experienta voastra astfel incat sa dea cele mai bune rezultate.
Ati putea crede, ca o idee are "mai mult potential", sau s-ar putea castiga mai multi bani de la ea, dar probabil ca înseamna, de asemenea,ca se va confrunta cu un risc mai mare, si cu o curbă de invatare mai lunga.
Nu va spun ca nu puteti urmari cea mai buna ,nebuneasca si tare idee chiar de la inceput - in fapt cele mai bune povesti din antreprenoriat incep cu astfel de idei – dar deseori personajul din spatele acestei idei are ceva calitati speciale.
Acest fel de motivaţie oarba, de obicei, duce la una din cele două rezultate - succes enorm, deoarece persoana nu renunţă niciodată, sau imens eşec, deoarece persoana nu renunţă niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu