joi, 22 decembrie 2011

Cele mai bune site-uri ebooks pentru e-readere

Există o mulțime de site-uri de unde se pot descărca cărți în format electonic pentru cititoarele digitale aflate în posesia voastră. Aș dori să vă prezint câteva dintre ele.
E-readers Library este un centru de download cărți electonice pentru e-readere ca: iPad, Kindle, iPhone și Nook. De aici utilizatorii de e-reader au posibilitatea să descarce o gamă variată de cărți pe diferite teme.  E-readers Library este dotată cu peste 200.000 de titluri, punând la dispoziția utilizatorilor selecția cărților potrivite pentru vârstă și genurile fiecăruia. Acestea se pot vizualiza și naviga cu ușurință pe toate e-readerele și tabletele disponibile pe piața din zilele noastre.


Vizitați Project Gutenberg



Proiectul Gutenberg deține în prezent o colecție de 30000 ebooks, care se pot descărca gratuit, acestea abordând diferite subiecte: artă, politică, istorie, știință etc.






Vizitați Manybooks
 

Manybooks conține peste 25.000 de ebooks și peste 1200 de cărți în format audio pentru download. A luat ființă în 2004. Clienții pot folosit link-ul de bază http://mnybks.net/ pentru a descărca direct pe Kindle.




Feedbooks este o alegere bună pentru utilizatorii Kindle şi alte dispozitive cu wireless. Acesta pune la dispoziția clienților browser-ul  http://feedbooks.mobi/ pentru a descărca direct cărți în format EPUB, MOBI, PDF, PDF.

Vizitați Feedbooks





eBooks.Evobook.ro formează singurul ecosistem din România care servește clienților săi eBook Readere și conținut digital dedicat, în același timp. Portalul oferă clienților săi print-un singur click o gamă însemnată de cărți din diferite domenii.






După părerea mea cred că a comanda sau a descărca o carte electonică poți beneficia de mai multe avantaje:
  • în  primul rând o carte electronică este mai ieftină decât o carte din librărie;
  • se poate economisi spațiu ne mai fiind necesar să se depoziteze mii de cărți tipărite. Acestea se poate stoca în calculator sau chiar se pot printa paginile dorite;
  • se pot accesa mult mai repede;
  • cartea se poate cumpăra oricând și la orice oră;
  • livrarea se face instantaneu. Nu este nevoie să se aștepte zile întregi până ajunge cartea comandată.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu