miercuri, 21 decembrie 2011

Google

Ce a mai facut Google…?
Persoanele care folosesc Google, pot sa realizeze cautari pornind de la o imagine pusa in campul de cautare si pot afla unde a fost realizata imaginea.
Persoanele care utilizeaza Google Chrome pot face cautari vocale pe internet. Pana in prezent, limba care poate fi folosita este engleza. A fost prezentata de catre Google si o aplicatie prin intermediul careia compania stie dinainte ce pagina din cele de la cautare va deschide userul si o va incarca inainte ca acesta sad ea clik pe ea.
Una din noile stiri despre Google este faptul ca se pot realiza cautari pe Coogle pornind de la o poza care fie este incarcata, fie URL-ul este pus in campul de cautare.Google va studia inagina si e posibil sa furnizeze date depre locatia in care a fost facuta sau ce elemente arhitectonice apar in aceasta. 
Compania a spus ca nu va folosi tehnologia de recunoastere facila in acest scop. Persoanele care folosesc telefoane mobile inteligente pot folosi aceasta aplicatie. Ei pot face poze la diverse caldiri sau pesisaje, iar Google va spune unde sunt plasate cu ajutorul comparatiilor care le va face pe internet. Pentru calculator inca nu exista aplicatie de cautare de la o poza. Insa persoanele pot face search-uri pornind la caomenzile vocale prin Google Chrome. Cu ajutorul aplicatiei Instant Pages, utilizatorul va fi ajutat sa faca o economie de 3 - 5 secunde pentru fiecare search deoarece pagina pe care vrea sa dea click este incarcata deja. Utilizatorii vor putea folosi aceasta aplicatie doar pentru versiunea Beta a Chrome-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu