joi, 15 decembrie 2011

Produse romanesti in spatele calculatorului

"Abia astept sa vin acasa", "cand vin acasa vreau sa [...]"; cam acestea sunt replicile la majoritatea Romanilor plecati peste granita. Da, probabil la aspectul asta s-a gandit si timisoreanul Ovidiu Sandor cand si-a dezvoltat propria afacere online si anume: magazin virtual cu produse romanesti.

Pravaliadeacasa.ro este creat in principiu pentru Romanii din alte tari dar si cei care locuiesc in tara pot comanda produse din magazinul respectiv.



Poate ne intrebam, ok, si ce e special la acest magazin ? Pai, este ceva special. Faptul ca este magazin online cu produse romanesti nu e ceva nou, dar faptul ca acest magazin cu produse traditionale romanesti livreaza oriunde in lume, da magazinului "ceva aparte" fata de restul magazinelor cu profil similar.
Siteul are o "interfata prietenoasa", foarte usor de accesat. Plata se face prin Paypal, Virament bancar sau Ramburs la livrarea produselor.

Detinatorul magazinului, Ovidiu Sandor, se asteapta la vanzari in valoare de 100.000 de Euro incepand cu sfarsitul primului an. Iata ca inca din primele 5 zile, magazinul a avut aproximativ 3000 de vizitatori.

In concluzie, se pare ca magazinele online sunt in plina dezvoltare ca si idee de afacere foarte profitabila daca reusesti sa scapi de competitie prin ceva "aparte" pe care acestia nu au.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu