joi, 24 noiembrie 2011

Retea de socializare Yahoo

Retea de socializare Yahoo

Toata lumea foloseste yahoo messenger si yahoo mail care este o retea de socializare gratuita unde poti vorbi cu prietenii.
Yahoo messenger contine voice chat si webcam.
Voice chat call-cu ajutorul unui microfon poti conversa cu persoana respectiva si in acelasi timp o poti vedea.
Mass-urile sunt considerate o facilitate pentru a putea trimite mesaje in scurt timp la mai multi prieteni.
Yahoo messenger are setari de invizibilitate pentru fiecare din prieteni, putem sa punem poza pe avatar din fisierul nostru. Pe langa messenger sau mai dezvoltat unele programe de exemplu cel care permite cu voia ta de a vizualiza prietenii tai din lista ce melodie asculti ,asa numitele programe emoticons sau cele care vad pe cei care stau ascunsi (pe invizibil .Ca la fiecare program messengerul are si el mai multe versiuni care sunt scoase de catre YAHOO , dar cea mai noua fabricatie marca Yahoo este telefonia mobila si programele de instant messaging care au devenit in ultimul an metodele preferate de comunicare in timp real indiferent daca utilizatorii le accesau in scop personal sau "inter-corporatii". Iar cresterea amenintatilor cu virusi si inundarea cu mesaje nesolicitate au scazut din popularitatea email-ului.
Parerea este ca yahoo messenger este foarte bun si folositor pentru mine deoarece ma ajuta foarte mult sa comunic si cu persoanele care sunt plecate in afara tarii si poti vorbi online cu ei fara nici un fel de problema. Este singura retea de socializare care este gratuita pentru toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu