duminică, 27 noiembrie 2011

Primii pasi in crearea de afaceri online

Inainte chiar de a te gandi la a face bani online, trebuie sa intelegeti regula de baza in afaceri indiferent de afacere,fie ea una online sau offline.
Pentru a câştiga ceva, trebuie sa dati ceva mai întâi. Dacă doriţi să câştigaţi prin vânzări de produse, trebuie să oferiti mai intai ceva de vânzare. Dacă doriţi să câştigaţi prin abilităţile dumneavoastră, trebuie să fii bun la ceva, pentru ca cineva sa fie dispus sa te angajeze!
O afacere pe internet nu poate fi considerata a fi un joc de noroc.Nu poti castiga ceva din nimic.Acesta este un lucru de care trebuie să vă amintiţi mereu. Veţi fi la conducerea unei afaceri, nu a unei instituţii de caritate. Nu te poţi aştepta ca oamenii să doneze bani.
Daca veti aborda afacerea dumneavoastra online cu o atitudine negativa nu veti avea nici un rezultat pozitiv.Daca incepeti crezand ca nu se va putea ,nu veti fi niciodata capabil sa mergeti inainte.
Trebuie sa ganditi pozitiv! Da se poate!Asa cum milioane de oameni traiesc in present din asemenea afaceri ,este posibil si in cazul dumneavoastra.Este nevoie de vointa si multa munca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu