miercuri, 16 noiembrie 2011

Blogging...

Hobby-ul oricarui roman...

In ziua de azi ori ce intrebare ai avea o poti gasi fara dar sau poate unde altundeva decat pe internet. Iar cele mai multe dintre ele sunt expuse de catre autorii blogurilor. Numarul acestor site-uri a crescut enrom in anii anteriori, dupa care a stagnat. Astazi, fiecare dintre noi si-a spus cel putin o data parerea despre o anumita problema, pe un blog, forum sau orice alt site dedicat.

Toti cei care scriu pe bloguri, vor sa fie cititi de cat mai multe persoane, astfel ei incearca sa scrie despre lcururi care le considera ca le-ar citii si altii 'lucruri interesante' de cei mai multi nu prea reusesc, dar exista si o alta categorie de bloggeri care scriu din experientele lor de zi cu zi, acest lucru din urma este unul cu succes pentru persoanele publice care sunt urmarite de catre fani, in caz contrar din punctul meu de vedere este un esec.

Cu totii am dat peste fel de fel de persoane care considera ca vor face bani din accesari sau se mint singuri cum ca ar avea vreun talent in ale scrisuri sau ca ar putea crede ca exista un numar mare de persoane care sunt interesate de un astfel de 'jurnal' la vedere.

Numarul celor care pune la dispozitie template-uri gata predefinete a crescut in ultimi ani, si modul de postare simplificandu-se si ajungand sa fie la indemana oricui ii trece prin cap sa faca un blog despre orice ar fi el. In ziua de azi este ceva complet normal sa ai un blog, din contra oameni ar fi uimiti sa afle ca nu ai si un blog cu numele tau si o adresa de email personalizata.

Trebuie recunoscut si beneficiul adus de bloguri, beneficiu care a fost subminat ulterior de aparitia retelelor de socializare. Toti au sfaturi despre ce, cum sa scrii pentru a avea un blog de succes, cum spuneam romani sunt facuti pentru astfel de lucruri, dupa cum se stie romanul e bun la toate si se baga in orice discutie.

Eu consider ca ar fi doar o singura idee si acea de a citi cat mai mult, sa fi interesat de ceea ce e in jurul tau, sa fi obiectiv si sa aduci un aer personal la ceea ce scrii.

Si pana la urma daca ai timp liber si nu stii ce sa faci cu el... de ce sa nu scri pe un blog :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu