joi, 24 noiembrie 2011

Principalele aplicatii Facebook care ajuta la imbunatatirea comunicarii cu fanii



Reteaua de socializare Facebook nu impartaseste un numar exact de aplicatii ,site-ul AppData estimeaza un numar de 100000 de aplicatii ale acesteia.
Aplicatiile Facebook permit sa ajunga la o mai buna modalitate de a comunica cu publicul ,precum si salvarea unui timp pretios.Cele mai importante aplicatii sunt
1.Tweets to page-Afiseaza feed-ul Twitter-se va creea o fila pe pagina de Facebook ,pentru utilizatorii care nu au cont pe Twitter si va permite acestora sa vizualizeze in timp real principalele activitati de pe Twitter –ul nostru ca un update la Peretele Facebook.
2. HTML Static: iframe Crearea unei pagini de destinatie particularizata
Va simplifica procesul de efectuare a unei pagini de destinaţie particularizată prin automatizare simpla a pasilor care sunt efectuati.Nu trebuie creat un cont de dezvoltator si de propria aplicatie,aceasta ofera casete cu copierea si lipirea textelor din HTML,CSS si Java Script dvs.
Se poate remarca faptul ca va trebui în continuare să gazduiti propriile fisiere,si nu veti putea elimina barele de derulare pentru orice design peste 520 pixeli latime si 800 pixeli inaltime
3. ContactMe –Adaugarea unui formular de contact
adauga o fila pe pagina organizatiei dvs. Facebook cu un formular de contact. Acest lucru permite oricui vizitand pagina dvs. Facebook pentru a obtine cu usurinta legatura cu tine chiar în momentul cand sunt mai interesati.Cel mai mare avantaj al acestei aplicatii il constituie posibilitatea de a-ti personaliza informatiile de contact,precum si a siglelor pentru Facebook Twitter si Skype.
4. RSS Graffiti-Actualizarile automate ale mesajelorPermite postarea automata a actualizari de perete in orice moment a unui articol cu o legatura directa ,astfel economisiti timp si efort .Puteti posta mai mult de un feed RSS ,ajusta modul in care arata cand este publicat.Cel mai important aspect il reprezinta configuratia interfetei care este usor de utilizat si intuitiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu