miercuri, 30 noiembrie 2011

5 modalități de-a face bani pe Facebook

Facebook-ul este rețeaua de socializare cel mai mare și cel mai de succes. Utilizatorii Facebook sunt foarte mumeroși și foarte diverși din punct de vedere demografic, ca utilizatori putem găsi de la persoane tinere, teenageri la persoanele mai în vârstă. Până acum am realizat, cât de mare este potențialul de a face publicitate, de-a face marketing, prin această rețea de socializare. Când vrem să creăm o reclamă, putem să selectăm exact publicul-țintă, prin datele personale date de către utilizatori, atunci când și-au creat contul de Facebook, astfel putem să orientăm această reclamă exact grupului de persoane vizat, totodată aplicația din Facebook, ne arată care este dimensiunea acestui grup vizat de noi prin selectarea caracteristicilor. Putem utiliza Facebook-ul pentru a câștiga bani din vânzarea propriilor bunuri și servicii. În continuare voi perzenta 5 metode de-a face bani pe Facebook.

Acuma să nu vă gândiți că aceste metode sunt inventate, descoperite de curând, sau vă poate îmbogăți foarte rapid, prin aceste metode sunt prezentate niște căi de-a face bani prin utilizarea optimă a unor aplicații care sunt disponibile pe Facebook.

1. Oferte de CaffePress. CaffePress este un site de comerț electronic, care vinde tricouri, căni, accesorii, cadouri personalizate. Prin Facebook există o aplicație care permite să creăm, proiecăm și să vindem produse CaffePress. Puten să ne creăm cont CaffePress via Facebook și să vindem aceste produse personalizate de către noi, oferindu-le persoanelor de pe Facebook chiar dacă, aceștia nu sunt printre prietenii noștrii.

2. Utilizarea licitațiilor e3Buy. Aceasta este o aplicație cu ajutorul cărora putem vinde produse. Putem începe a face bani cu această aplicație pentru că persoanele care vizitează site-ul nostru vor putea vedea acestă aplicație de pe profil, așadar pentru ca aceștia să vadă, tot ceea ce trebuie să facem, este să accesăm căt mai multe profile pentru ca aceștia să știe că existăm.

3. Utilizarea de Flame Tunes. Vă place muzica? Poate ești un dj, sau o persoană căruia îi place pur și simplu muzica. Cu această aplicație de pe Facebook, putem să înregistrăm și să redăm muzică pe oricare insrtument dorim, apoi să-l vindem pe Facebook, prietenilor sau altor utilizatori ai rețelei.

4. Garage Sale. Această aplicație este cu un nivel de încredere ridicat. Garege sale-ul este o modalitate foarte ușoară de-a vinde, altor persoane de pe Facebook, produse, obiecte vechi, la mâna a doua. Putem deasemenea vinde produse handmade făcute de noi, cu ajutorul acestor aplicații.

5. Cash Cliques. Aceasta este o aplicație ca ne plătește dacă vizităm sau comentăm în anumite site-uri de publicitate. O altă modalitatea de-a câștiga din acest sistem de pay-per-click prin trimiterea sau sugestia la alte persoane să viziteze acel site.

Sunt și alte metode tradiționale de-a face bani pe Facebook, cum ar fi brandingul și vânzarea propriilor produse, sau crearea de spațiu publicitar pe pagina noastră de profil, poate agenții publicitari vor fi interesați să introducă bannere în spațiul de publicitate creat de noi.

Facebook-ul este cu siguranță un fenomen care a luat cu asalt industria, tuturor ne place să stăm pe Facebook și să ne bucurăm de diferitele aplicații disponibile, de ce să pierdem această oportunitate oferită de Facebook, poate reușim chiar să face niște bani prin aceste aplicații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu