joi, 17 noiembrie 2011

De ce atât de mulţi oameni dau gres incercand sa faca bani online?

Din cate am analizat eu, personal cred ca unele dintre cele mai comune motive pentru care cei care isi incearca norocul in afaceri pe internet dau gres sunt:

1.Este mult mai greu decât pare

O mulţime de oameni cred ca a face bani online este foarte usor. Acest lucru se intampla datorita faptului ca pe internet sunt lansate fel si fel de idei de marketing pentru lansarea unor produse care te fac să crezi că poţi câştiga mii de dolari în următoarele câteva săptămâni. În realitate,la construirea unei afaceri on-line este nevoie de un efort consistent si perspicacitate. Mulţi oameni încep şi apoi ies când îşi dau seama cât de mult timp si efort este implicat.

2. Datorita faptului ca nu i se ofera timp suficient

Inceperea unei afaceri on-line, de exemplu, un site afiliat nu te va face milionar peste noapte, nici chiar in cateva saptamani, daca nu esti deja foarte experimentat.

3.Lipsa de Ajutor

Incercarea de a reuşi singur poate fi foarte greu, dar sansele de succes se vor imbunatati daca ati avea pe cineva care să vă ajute de-a lungul drumului, cineva care sa adreseze întrebări şi de cineva să se uite la ceea ce aţi făcut şi să vă spun unde ati greşit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu