luni, 21 noiembrie 2011

Curiozitati si noutati despre iPad

Dupa cum am spus in articolul anterior, astazi va voi prezenta niste stiri despre tabletele iPad si zvonuri despre viitoarea tableta Apple.

Bineinteles ca orice “bijuterie” de gadget, poate deveni cu adevarat o bijuterie. Stim cu totii ca au aparut tot felul de telefoane sau laptop-uri “imbracate” in aur, diamante sau cristale Swarovski. Si de ce sa nu se intample la fel si cu minunata tableta de la Apple.

Asadar, cei de la Mervis Diamond Importers s-au gandit sa impodobeasca tableta Apple si in iunie 2010 a aparut Mervis Diamond iPad care este primul iPad imbracat in diamante. Au mizat pe un design classic, folosind diamante de 11,43 carate. A aparut in editie limitata iar pretul acestui produs de lux este de aproximativ 20.000 dolari.

Iar daca cumva nu sunt bani suficienti pentru un iPad cu diamante veritabile, puteti opta pentru un iPad cu cristale Swarovski, realizat de cei de la Crystal Roc. Tableta este acoperita de aproximativ 6000 de cristale si costa 2250 de dolari, mult mai putin de cea acoperita de diamante.

Daca au aparut tabletele Apple accesorizate cu diamante si cristale, puteam sa ne asteptam si la ceva mai glamourous. Aceste modele sclipitoare nu se ridicau la rangul de produse extravagante. Asa ca tableta a ajuns pe mana unor adevarati profesionisti in ale luxului, pe mana celor de la Stuart Hughes.

iPad Supreme Edition se numeste tableta care are o carcasa dintr-o singura bucata de aur de 22 de carate care cantareste 2,1 kg iar logo-ul este realizat din 53 de diamante. Katherine Hughes a desenat acest model iar Stuart Hughes l-a realizat. Au fost scoase pe piata doar 10 modele. Pretul este “marisor” 190.000dolari.


Alexander Amosu, celebrul designer de gadget-uri de lux, a introdus tablet pc-ul de la Apple in colectia sa. A fost disponibil de Craciun. Asadar iPad Amosu a venit imbracat in aur de 24 carate, decorat cu Swarovski. Va prezint “bomboana de pe tort” cum l-au numit ei, varianta 64Gb cu WiFi si 3G care ajunge la 4350 de dolari. Este a2a cea mai scumpa tableta fata de ce am prezentat pana acum.


Iar cel mai nou iPad de lux vine imbracat intr-o carcasa de lemn vechi de 200 de ani si cu un logo din aur de 18carate. Se numeste iPad Gresso realizat de compania ruseasca de design Gresso. Lemnul folosit este African Blackwood iar in colectia iPad Gresso nu exista 2 gadgeturi aceeasi culoare, deoarece “nu exista doi copaci identici”.


Data trecuta v-am prezentat 3 utilizari la care nici producatorii Apple nu s-au gandit. Iata ce am mai gasit “iPad transformat intr-un robot”. Tableta celor de la Apple s-a dovedit a fi o sursa de idei ciudate. Aceste creatii sunt ale lui Terasaki-san.

http://www.youtube.com/watch?v=yL9CTazNujE

Printre aplicatiile tabletei Apple se gaseste si aplicatia Brushes care da posibilitatea utilizatorilor de a picta cu degetele. Un artist din New York, David Jon Kassan realizeaza portrete realiste foarte reusite pe iPad. Pictura digitala nu este ceva nou, insa tableta celor de la Apple permite artistului sa picteze in orice impreujurare.

http://www.youtube.com/watch?v=5OLP4nbAVA4

Care credeti ca ar fi un cadou potrivit pentru o pisica? Sa fie oare un iPad? Pana si animalele il iubesc. Aruncati un ochi aici.

http://www.youtube.com/watch?v=XK2dwTVi-aQ

Nici nu a aparut bine iPad-ul 2 ca deja sunt zvonuri cum ca ar urma un iPad3. Se pare ca Apple vor sa isi apere pozitia de lideri pe piata tabletelor. iPad 3 ar putea veni pe piata putin mai gros decat iPad2, datorita ecranului de tip Retina Display cu rezolutie 940x640, ceea ce inseamna calitate a imaginii mai buna. Ar putea veni cu o camera HDcu blit, cu processor Mavell Quad Core, adica performantele produsului ar putea fi la egalitate cu cele ale unui PC. Ar putea fi un upgrade pentru iPad2 ceea ce este mai rezonabil din punct de vedere al costurilor atat pentru companie cat si pentru utilizatori. Insa deocamdata nu suntem siguri de nimic, sunt doar zvonuri.

Stiati ca in 2010 Apple a vandut 15 milioane de iPad-uri? Aceasta tableta a fost cu adevarat un success si sunt sigura ca celalalte tablete Apple vor avea un success si mai mare.

Deocamdata am cam terminat cu iPad, de data viitoare va voi prezenta si alte tablete foarte interesante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu