joi, 24 noiembrie 2011

E-commerceul si facebook-ul

          Mai bine spus e-commerce pe facebook datorita noilor aplicatii in acest domeniu. Mai nou practic oricine poate comercializa orice doreste pe pagina sa de facebook achizitionand una din simplele aplicatii oferite de diverse firme precum spre exemplu ShopMania Social Cart, dezvoltandu-se astfel incredibil de mult si de rapid shoppingul social. De aproximativ 15 ani, comertul electronic din Romania se dezvolta neincetat, increderea cumparatorilor creste odata cu securizarea tranzactiilor si cu stabilirea de drepturi si obligatii pentru fiecare dintre parti. 
         S-au dezvoltat extraordinar de mult magazinele online pe platforma facebook, utilizatorii facebook-ului putand naviga, cauta, se pot documenta, compara si tot ce mai vor ei direct de pe facebook. De asemenea contul fiecarui utilizator se poate accesa cu simplul cont de e-mail si parola care o utilizeaza si pentru contul de facebook. Este mult mai usor si nu trebuie sa iesi din cont pentru a face achizitiile dorite.
         Compania Ebay de comert online in cooperare cu facebook au dezvoltat sistemul de plati PayPal care va permite utilizatorilor sa efectueze cumparaturi de pe web folosind doar email-ul si parola. Serviciul elimina necesitatea de a introduce informatii privind cardul de credit sau adresa. Clientii vor avea posibilitatea sa decida daca vor sa foloseasca acest nou serviciu. 
         O alta aplicatie este cea de tip coş de cumpărături Summer Cart care prezinta o ediţie specială a puternicului său set de funcţionalităţi - modulul "Summer Cart Facebook". Aceasta este o aplicaţie de comerţ electronic pentru Facebook, una dintre puţinele disponibile în lume. Modulul "Summer Cart Facebook" permite crearea unui magazin pe Facebook şi integrarea în mod automat a catalogului de produse din magazinul online Summer Cart în pagina de Facebook. Sunt nenumarate aplicatii de toate tipurile, idea este ca faciliteaza toate operatiunile de comert electronic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu