joi, 17 noiembrie 2011

Pornirea unei afaceri online de acasă

Există multe avantaje de a începe o afacere online de acasă.

Doar daca privim in perspectiva de a lucra singur in confortul propriului camin este mai mult decat suficient pentru cei mai multi oameni sa ia in calcul aceasta alternativa . Mai presus de acest confort foarte important pentru unii este faptul ca potenţialul de câştig al unei afaceri on-line este de neegalat.

Dar, numeroase persoane sunt încă oarecum sceptice la ideea de a incepe o afacere online de la domiciliu. Unul dintre principalele motive pentru acest lucru este frica. Încă de la începuturile sale, internetul a fost vazut ca o sursa pentru escrocherii şi alte activităţi înşelătoare.

Este suficient ca fiecare dintre noi doar sa acceseze folderul de Spam din cadrul emailului sau pentru a se convinge ca escrocheriile pe internet sunt practic la orice pas asteptand doar sa facem pasul gresit.

Cu toate acestea, unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu încep o afacere on-line de la domiciliu este lipsa de educaţie sau formare profesională. Un număr mare de oameni pur şi simplu nu înţeleg cum să iniţieze propria afacere online. "Nu ştiu HTML" sau "Eu nu înţeleg cum de as crea un site web" sunt câteva dintre motivele cele mai frecvente date de oameni care ar prefera sa sara peste această oportunitate extrem de profitabila.

Deşi este adevărat că internetul este un loc plin de escrocherii , astfel de griji nu sunt de fapt necesare. În primul rând, din moment ce nimeni nu va fi inselat de catre tine. Afacerea ta va fi o întreprindere, care va fi bazată pe reputaţie. În al doilea rând, pentru că puteţi foarte uşor sa eliminati oamenii care au intenţii răuvoitoare împotriva afacerii dumneavoastră, asta dacă ştim cum să ii identificam. Şi chiar dacă nu intelegi prea multe cu privire la abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a exploata propria afacere online, le puteti invata oricand. De fapt aceasta este frumusetea acestei industrii, pentru ca nu este atat e dificil sa inveti suficiente lucruri pentru a pune pe picioare o astfel de afacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu