marți, 30 noiembrie 2010

Google a lansat un magazin on-line de moda, cu poasibilitate de personalizare

Odata cu lansarea site-ului boutique.com, Google a intrat saptamana trecuta in lumea modei haute-couture si cu posibilitatea de a personaliza acest site in functie de preferintele si dimensiunile fiecarui client.

Iubitoarele de moda isi vor putea crea propriile buticuri de moda online sau isi vor putea alege piesele preferate din colectiile alcatuite de catre marii cunoscatori ai modei de la nivel international, printre care celebritati, designeri si bloggeri, a declarat directorul departamentului Google de management al produselor, Munjal Shah.

Acest site de moda folosese tehnologii computerizate pentru a putea potrivi gusturile clientilor cu noile tendinte sau cu accesorii ce li s-ar putea parea atractive, interesante, socante. In moda exista numeroase variante de a combina sau alcatui o tinuta, de aceea site-ul bputique.com vine in ajutorul fashionistelor pentru a le face viata mai usoara si a le dezvolta simtul esteticii. Totul poate parea un joc de fashion pentru impatimitele de moda :)

Google a convins trendsetterii si criticii de moda sa colaboreze cu acest site pentru a oferi sfaturi si mai ales sa instruiasca site-ul pentru a "invata" care sunt ponturile in materie de trenduri, care sunt astepatarile lor si mai ales care sunt preferintele in materie de stil.

"Ei au realizat asta spunandu-ne ce culori, modele, branduri si siluete sunt pe gustul lor si care le displac (...) Aceste informatii sunt transformate in algoritmi, care te ajuta sa poti alege din tot inventarul creat in stilul respectivului profesionist al modei, pe langa cele 50 de piese alese personal de acesta", a adaugat Shah.

Acest site este de mare ajutor, mai ales pentru persoanele care nu sunt intotdeauna la curent cu ultimele tendinte sau nu au timpul necesar pentru a fi mereu informate. Boutiques.com le permite utilizatorilor sa isi creeze buticuri online personalizate, pe baza preferintelor in materie de moda si stilul lor vestimentar. Instrumentele de cautare ii vor ajuta sa isi rezolve problemele de stil, cum ar fi asortarea optima a pantofilor si a gentii la o tinuta de seara, cocktail, office, etc.

Acest site vine in ajutorul tuturor iubitorilor de moda si nu numai. Este un site ce se adreseaza tuturor celor ce le pasa de imaginea lor atat la serviciu cat si in timpul liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu