vineri, 12 noiembrie 2010

Buyos.ro, platforma de e-commerce pentru IMM-uri





Buyos.ro este un site pe care companiile mici si mijlocii isi pot crea un magazin virtual. Aceasta solutie este una foarte buna pentru intreprinderile care apleaza la comertul online deoarece costurile sunt cuprinse intre 0 si 100euro pe luna ceea ce intr-o perioada de criza reprezinta solutia ideala de a creste vanzarile cu costuri reduse. In acest fel companiile mici si mijlocii se aliniaza la trendul global de comert online.

Acest tip de comert creeaza o piata de desfacere foarte mare, un canal de distributie ideal pentru IMM-uri care pot astfel sa isi comercializeze eficient si cu eforturi minime produsele sau serviciile pe internet.

Diferenta dintre buyos.ro si alte situri este aceea ca buyos.ro ofera posibiltatea deschiderii unui magazin propriu al societatii nu doar comercializarea produselor pe site. Astfel clientii pot vizita magazinul de prezentare al unei firme din orice zona a tarii fara a se deplasa la un magazin real.

Parerea mea este ca pentru o companie mica sau mijlocie comertul online este o solutie foarte buna deoarece ea isi poate comercializa produsele cu costuri si eforturi minime. Deasemenea promovarea online prin intermediul magazinului virtual este o solutie mult mai putin costisitoare si poate avea un impact mult mai bun asupra clientilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu