joi, 11 noiembrie 2010

Vodafone Romania - vaccin anti-criza

Vodafone Romania s-a decis sa ofere o sansa mediului business romanesc, adresandu-se mai exact categoriei So/Ho (Small-office/Home-office) si ofera inca de la jumatatea acestui an noi servicii de hosting tuturor abonatilor sai.

De acum inainte orice abonat Vodafone poate avea propriul site, propriul blog si de ce nu, propriul magazin on-line menit sa mareasca profitul micilor intreprinzatori din tara, sa-i faca mai cunoscuti in domeniul lor de activitate si sa-si canalizeze energia catre solutii de business alternative.

Clientii Vodafone Romania au posibilitatea sa aleaga intre 4 pachete de hosting in functie de necesitatile fiecarei companii si in functie de complexitatea site-ului dorit, preturile incep de la 4.15 euro TVA inclus pana la 18.75 euro TVA inclus.

Alaturi de serviciul de hosting, clientii isi pot alege propriul nume pentru domeniul lor direct de pe site, ce poate sa aiba extensia .ro/.com/.org./.biz/.eu/.mobi, marele avantaj fiind faptul ca nu trebuie sa se plateasca numele domeniului, Vodafone practic inchiriaza domeniul si atata timp cat se mentine abonamentul lunar tarifele standard de 10 euro/an pentru extensiile ".com, .org, .biz, .eu, .mobi" respectiv 40 de euro/viata pentru ".ro" nu trebuiesc platiti. Aceste sume se platesc doar in cazul in care se renunta la serviciile de hosting oferite si se doreste fie hosting-ul la o alta companie sau achizitionarea ulterioara a domeniului.

Trebuie mentionat faptul ca Vodafone va permite revanzarea domeniului doar societatii pe care s-a facut initial achizitia, in asa fel incat sa scape de speculantii din domeniu.

Recent Vodafone a lansat un nou program adresat strict persoanelor juridice prin care la achizitionarea servicul Vodafone Mobile Broadband, sau pe intelesul tuturor, la serviciul de Internet prin modem USB se ofera gratuit un domeniu de Internet, 5 casute de email cu cate 3 Gb spatiu de stocare si un site de Internet gratuit (free templates), abonamentul lunar fiind de 9.2 euro/luna + TVA.

Chiar daca inca segmentul SO/HO romanesc are tangente destul de reduse cu Internet-ul, rezumandu-se in cel mai bun caz la utilizarea mailului si a paginilor de Internet, micii intreprinzatori din tara au sansa sa experimenteze "dulceata" din care de ani buni companiile cu radacini occidentale gusta.

Vodafone Romania a speculat extraordinar de bine marele gol din mediul de business romanesc si aduce ceva cu adevarat nou pe piata, oferind servicii integrate de Internet si hosting la preturi "de criza", sa speram doar ca "`Nea Fane bucatarul" stie cu ce sa mananca...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu