sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Samsung Galaxy Tab rival pentru Ipad?


De curand producatorul mondial de telefoane mobile Samsung (www.samsung.com) a lansat cel mai nou produs al lor Samsung Galaxy Tab (http://galaxytab.samsungmobile.com) si pe piata romaneasca prin intermediul celor 2 giganti din domeniul serviciilor de telefonie mobila, ORANGE SI VODAFONE. Acestia imediat au creat abonamente speciale pentru acest nou produs revolutionar pentru producatorul corean. (http://www.orange.ro/samsung-galaxy-tab/index.html?WT.mc_id=sem_OR_Samsung%20Galaxy%20Tab_search&WT.srch=1&gclid=CKr_kJbtnaUCFYgh3wodeQcS-g).

Sa fie acest nou telefon o riposta a celor de la Samsung la mult mediatizatu Ipad, care a ajuns in tara noastra inca din primavara acestui an?
Parerea mea este ca in multe alte tari in care aceste produse Apple nu sunt atat de mediatizate, iar lumea nu a auzit foarte multe despre ele, noile modele create de comapnii gen Samsung au un usor avantaj, mai ales prin faptul ca sunt considerate produse revolutionare de catre necunoscatori.
Totusi eu cred ca in cele din urma Apple Ipad (http://www.apple.com/ipad/) se va impune pe aceasta piata mai ales datorita vechimii acestui produs si a faptului ca piata americana l-a absorbit foarte bine si cu totii stim ca ei dau tonul si stabilesc trendul in ceea ce priveste cele mai noi dispozitive electronice si aplicatii. Apple a vandut in primele 80 de zile de la lansarea Ipad-ului peste 3.000.000 de dispozitive in lume (http://laptopnews.ro/apple-3-milioane-de-ipad-uri-vandute-in-80-de-zile.html).

Daca am face o comparatie intre cele 2 produse; Samsung Galaxy Tab si Apple Ipad as spune ca as alege tableta Apple deoarece incorporeaza mai multe functii si si-a dovedit fiabilitatea, pe cand Galaxy tab inca mai are cateva mici buguri si de asemenea la Ipad ai o gama mult mai larga de versiuni, in functie de nevoile tale, iar pretul multora dintre acestea este mai mic decat al rivalului de la Samsung. Dezavantajul principal la Ipad fiind ca nu are camere de fotografiat si inregistrare video, lucru ce va fi insa modificat la noile versiuni. O comparatie intre aceste 2 produse puteti vedea si in linkul atasat. (http://www.emag.ro/compare?cat=454&m0=151&p0=145451&m1=42&p1=153006&m2=0&p2=0).

Astfel, dupa parerea mea, noul Galaxy tab este un concurent pentru Ipad doar pe hartie deoarece in privinta vanzarilor, a fiabilitatii si a satisfactiei oferite clientilor, produsul celor de la Apple va avea castig de cauza mereu. Totusi alegerea va apartine! Intai informativa si pe urma cumparati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu