duminică, 14 noiembrie 2010


Piaţa românească devine tot mai importantă pentru giganţii Google, Facebook şi Yahoo


Pentru Google, piaţa românească este importantă, dovadă şi numirea recentă a unui manager local, după cum a punctat Steffen Ehrhardt, project manager & product specialist emerging markets la Google, în cadrul prezentării susţinute la RoNewMedia, eveniment dedicat mediului online românesc care se desfăşoară pe parcursul a două zile şi care a implicat 32 de companii, 37 de invitaţi care susţin prezentări, reprezentanţi de la 234 de companii şi 1.012 participanţi.

Citind articolul, http://www.zf.ro/business-hi-tech/piata-romaneasca-devine-tot-mai-importanta-pentru-gigantii-google-facebook-si-yahoo-7705770 , mi-am dat seama ca ar fi o oportunitate foarte buna pentru economia si dezvoltarea tarii, ca unul din acesti giganti sa vina sa investeasca aici. Asa cum spunea si Steffen Ehrhardt, project manager la Google, piata romaneasca e destul de importanta pentru ei, cu atat mai mult cu cat au numit un manager local pentru Google pe piata din Romania.

In acest moment in tara sunt foarte multi utilizatori ai acestor site-uri si consider ca este o ocazie buna a companiilor de a investi pe piata de la noi si de a castiga din ce in ce mai multi utilizatori. De asemenea nu ar avea de castigat doar ei ci si Romania, in primul rand din punct de vedere al publicitatii pe care ar face-o pentru tara noastra, si in al doilea rand ar putea investii aici multe companii multinationale, fapt care ar ajuta la dezvoltarea pietei locale.

In concluzie, consider ca este un lucru benefic pentru piata locala faptul ca, companii ca GOOGLE, FACEBOOK si YAHOO se gandesc sa investeasca aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu