sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Google a lansat Boutiques.com, un site de shopping de moda






Citind cateva articole pe snoppingnews.ro am citit si articolul referitor la faptul ca s-a lansat site-ul boutiques.com de catre Google.

Am sa postez aici legatura directa catre site-ul boutiques.com

In primul rand sunt surspinsa cum de Google s-a gandit la acest domeniu, moda? Dar acum au ceva in comun boutiques.com care nicidecum, parerea mea, acest nume nu te face sa iti dai seama ca site-ul a fost lansat de catre cei de la Google.

Consider ca interesant este „amestecul” pe care Google îl are în treaba asta. Este semn că este o piață cu un potențial mare, nu văd Google amestecându-se în business-uri care nu promit. Desi site-ul este disponibil momentan doar pentru America, cei de la Google inca nu intentionaza o lansare si pentru Europa asa ca in Romania mai este inca de asteptat. Este normal deoarece mai intai se pun in vedere tarile dezvoltate.

Recunosc ca am vizitat site-ul si prezinta o serie de facilitati. Este o colecție de sute de boutique-uri virtuale deținute de designeri, retaileri, bloggeri, celebrități și oameni obișnuiți. Puteți (mai bine zic ei pot) achiziționa haine în genul celor pe care le poartă o celebritate sau vă puteți crea un boutique propriu unde să se comenteze asupra stilului dumneavoastră. Din acest punct de vedere este un lucru foarte inspirat. Consider ca boutiques.com poate da dependenta, meritul fiind al celor de la Google datorita metodelor bune de cautare si de sugerare de produse.

Spre exemplu : te afli intr-un boutique si ai observat bluza unei vedete. Apoi sunt afisate sute de bluze care se potrivesc stilului vedetei si, mai mult, in dreapta sunt extrase din internet imagini cu manechine purtand acea bluza.

Faptul ca in lumea modei s-a lansat Google cred ca acest lucru nu este vazut prea bine de cei ce detin magazine si nu virtuale. Insa Google, asa cum este prezentat si in articol nu doreste sa intre pe piata retailer-ilor, site-ul reprezentand doar un loc de cercetare pentru consumatori.

In concluzie merita sa vizitati site-ul boutique.com, macar pentru a vedea moda de top, bineinteles pentru cei interesati de acest aspect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu