luni, 22 noiembrie 2010

Licentele BitDefender 2011 se vand in terminalele Zebra Pay


BitDefender, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de securitate informatica a urmat o ascensiune rapidă devenind antivirusul numărul unu cu o cerere considerabilă pentru produsele sale în întreaga Europa şi nu numai. Desfăşurându-şi activitatea la nivel global, compania oferă acum protecţie superioară împotriva pericolelor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi companii prin intermediul punctelor sale de lucru din România, Statele Unite, Marea Britanie, Germania şi Spania, bucurându-se de o prezenţă masivă şi pe alte pieţe.

            BitDefender, a lansat noua generatie de produse in limba romana, destinata utilizatorilor individuali. Aceasta lansare de produse  vin in completarea amenintarilor si mutatiilor identificate de BitDefender pentru primul semestru al anului 2010, si anume aproximativ  1.600.000 de amenintari informatice. Romania a inregistrat o crestere de 100% pe piata malware in comparatie cu aceeasi perioada din 2009.Majoritatea amenintarilor informatice care i-a afectat pe romani in prima jumatate a anului sunt aplicatii malware care circula la nivel international.

            Gama completa de securitate 2011 include BitDefender Antivirus Pro 2011, BitDefender Internet Security 2011 si BitDefender Total Security 2011. Produsele BitDefender  pot fi folosite pe diverse platforme— Windows, Linux sau FreeBSD.

            Noua generatie BitDefender are o interfata care permite utilizatorilor sa isi personalizeze configuratia in functie de nevoile si nivelul lor de cunostinte in utilizarea calculatorului. Produsele BitDefender 2011 sunt usor de utilizat si ofera clientilor informatii utile pentru a raspunde nevoilor acestora privind securitatea online, incluzand tutoriale despre instalare, o biblioteca cu videoclipuri explicative despre caracteristicile si configurarea produsului, precum si suport tehnic gratuit.

            Produsele  de securitate BitDefender 2011 sunt disponibile începând cu 25 octombrie la terminalele de plăţi ZebraPay. Doritorii pot cumpăra licenţe pentru BitDefender Antivirus 2011, BitDefender Internet Security 2011 şi BitDefender Total Security 2011, având posibilitatea de a opta pentru o perioadă de valabilitate a licenţei de 3, 6 sau 12 luni. Parteneriatul cu ZebraPay le permite să ofere soluţiile BitDefender la preţuri accesibile şi în locuri accesibile, acestia oferind servicii de intermediere a plăţilor, printr-o reţea extinsă de terminale de plată instant, de tip self service, amplasate în zonele cele mai tranzitate din peste 20 de oraşe din ţară.

             Pentru a cumpăra licenţe BitDefender de la terminalele ZebraPay, clienţii trebuie să introducă suma aferentă soluţiilor de securitate dorite în dispozitiv, urmând a primi un cod unic de înregistrare. Acest cod va fi introdus în interfaţa produsului, validând astfel funcţionarea lui pe perioada corespunzătoare licenţei achiziţionate.

Un comentariu:

  1. parerea ta ref. la subiect este ca...

    link-uri catre surse? exemple? ceva facut de tine?

    mai mult ca o reclama la BitDefender

    RăspundețiȘtergere