marți, 9 noiembrie 2010

Magazinele online, solutie de dezvoltare pentru IMM-uri

ContentSpeed Shop este solutia ce ofera start up -urilor si IMM -urilor din Romania posibilitatea de a genera venituri suplimentare prin pornirea in 5 minute a propriului magazin online cu costuri minime, pachetele incepand de la 69 eur/luna si pina la 139 eur/luna, in functie de complexitatea magazinului.

Firmele ce vand inca doar prin angajati, in timpul orelor de lucru, investind in salarii si alte taxe, pot lua acum in considerare posibilitatea de a-si deschide un magazin online gata configurat si de a vinde in permanenta, cu o investitie minima, intr-un timp record si fara nici un risc.

Solutia e-commerce ContentSpeed Shop este dezvoltata integral in Romania si a fost deja implementata cu succes in peste 50 magazine online, printre care si la nume reprezentative din piata romaneasca, precum Tornado Sistems, Indesit, Ariston sau Romstal Leasing.

Solutia se potriveste perfect majoritatii niselor de comert, implementarea si functionalitatile puse la dispozitie incadrandu-se perfect in modelul de business de pe piata romaneasca.
ContentSpeed Shop este cea mai flexibila platforma de comert electronic din Romania, facand parte dintr-un pachet complet de produse si servicii de calitate care include promovarea online, documentarea produselor, interconectarea cu propriile sisteme de gestiune sau aplicatiile furnizorilor magazinelor online si multe altele.

Solutia se imbunatateste lunar cu noi functionalitati, iar clientii beneficiaza in cel mai scurt timp de cele mai recente tehnologii si facilitati destinate comertului online.

In plus, exista si o integrare cu solutii software de tip ERP cunoscute si cu cele mai folosite aplicatii de procesare a platilor din Romania, lista acestora imbogatindu-se permanent.

Incepand de la un cost de doar 69E / luna pentru un pachet de functionalitati de baza ale unui magazin online, ContentSpeed se prezinta a fi solutia cea mai avantajoasa si flexibila din punct de vedere financiar pentru toti cei ce doresc un canal de vanzari alternativ, adresandu-se unui public mai sofisticat, cu acces la internet si dorinta de a cumpara online din ce in ce mai mult.

In plus, lucru unic in Romania, banii clientilor sunt in siguranta, ContentSpeed Shop oferind garantie 100% pentru investitia initiala, prin returnarea banilor in 30 de zile in cazul in care clientii doresc sa renunte la solutie.

Despre ContentSpeed
ContentSpeed este o companie cu capital integral romanesc, membra a grupului eAlliance, este lider de piata in ceea ce priveste implementarea solutiilor pentru vanzari online. Produsele ContentSpeed Shop si ContentSpeed Corporate genereaza rezultate rapide pentru clienti precum: Tornado Sistems, Ariston.com.ro, Salomon.ro, Indesit.com.ro, InkBroker.ro, Romstal-Leasing.ro sau Euro-Mall.ro.

Principalul avantaj in deschidere unui magazin on-line mai ales pentru IMM-uri este acela ca spre deosebire de unul obisnuit nu trebuie sa se plateasca chirie pentru spatiu si nici pentru salariile angajatiilor.

Datorita modulului de administrare, foarte usoar de folosit, managerul firmei se poate ocupa personal fara nici o problema de administrarea magazinului virtual. Se pot adauga sau scoate produse din magazinul virtual fara nici un fel de problema; la fel preturile pot fi si ele schimbate dupa cum este nevoie.

Un alt avantaj este acela ca magazinul virtual este deschis non-stop. De asemenea prin intermediul magazinului virtual pot fi promovate ofertele si produsele care se doresc evidentiate, se poate folosi sistemul de newsletter prin care clientul primeste periodic un e-mail prin care ii sunt prezentate ofertele firmei sau produsele noi.

Cu ajutorul statisticilor (Google Analitycs, Trafic etc), se poate verifica foarte usor si fara costuri, ce fel de vizitatori exista pe site, ce anume cauta ei, zona geografica de unde potentialii clienti acceseaza site-ul.

In concluzie magazinul vitual este cea mai ieftina si buna solutie pentru societatile mici si mijlocii care nu au posibilitatea deschderii unui magazin obisnuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu