luni, 8 noiembrie 2010

ASIA ......la un click distanta....





Datorita crizei financiare,tot mai multi producatori s-au adresat pietei din Asia deoarece inainte de criza la mare cautare se afla :calitatea obtinuta la orice pret.De cand , impasul economic si-a facut simtita aparitia ,pe piata se cauta acel produs ce indeplineste cel mai eficient raportul de calitate/pret intr-un mod foarte avantajos.De foarte multe ori, produsul aflat la pretul cel mai scazut are cel mai mult de castigat ,indiferent de calitatea sa.
Datorita acestui fapt a luat nastere comertul online cu Asia.Cu un singur click poti avea cu usurinta la indemana orice produs iti trece prin minte. Asia fiind singura piata de desfacere care poate oferi un produs finit la un pret foarte scazut,acceptabil oricarui tip de buzunar.
http://www.alibaba.com/Solar-Collectors_pid100704
Acum cativa ani comertul cu Asia parea aproape imposibil datorita inoportunitatii de a gasi furnizori , iar limba era cel mai dificil impediment.Datorita existentei portului Alibaba ,comertul online cu Asia s-a simplificat considerabil.
Pe scurt Alibaba este un facebook al comertului foarte apreciat pe teritoriul oriental .Alibaba nu este o simpla retea de socializare ci si o adevarata piata de desfacere, sau de ce nu ..chiar posiblitatea de ati crea un start up business. Alibaba se adreseaza oricui,fara bariere.Oricine poate accesa si se poate folosi de serviciile acestui portal. Chiar daca esti un simplu cumparator ce cauti diverse electronice la un pret foarte bun sau esti un buyer de la un producator care are sectii de productie in diferite tari si cauti sa inlocuiesti un consumabil scump produs in Europa ,cu unul ieftin din Asia.Solutia ??.. o gasesti direct pe site -ul

www.alibaba.com


Ce putem gasi in Asia?




De pe prima pagina a portalului putem sa ne dam cu usurinta seama din primele clipe varitatea de produse pe care le putem gasi.De la simple coliere de gat, sepci, incaltaminte sport, idei de cadouri de craciun, automobile, motociclete, cadouri, utilaje cu comanda numerica, consumabile industriale, materie prima, componete electronice, chimicale,sex shop, servicii..pe scurt poti gasi orice doresti.Daca stam si rasfoim varietatea de produse pe care o putem gasi oricui poate sa-i starneasca interesul de a-si face propriul business.
Cum functioneaza sistemul? Indiferent ca esti un producator, furnizor, client, firma de export import ,totul incepe cu un cont gratuit care-ti ofera o posiblitate restransa de activitati; pentru a reusi sa descoperi toate laturile portalului va trebui sa-ti faci un upgrade la un cont platit.Ca si furnizor a unui bun poti posta si poti sa-ti faci publicitate directa la produsul tau. Obtii posibilitatea de ati creea chiar o pagina de web interna ,unde sa-ti descrii istoria companiei, servicii ,produse etc.In acest cont general al firmei ,angajatii pot sa-si creeze subconturi unde au posbiliattea sa-si creeze propriul profil,postand chiar poze; ca si posibili antrepenori care doresc sa caute un anumit produs avand oportunitatea de a accesa un motor de cautare si sa gaseasca produsul dorit.Se poate studia bonitatea companiei iar ulterior se poate dialoga online printr-un trade messenger direct cu producatorul.


Pentru cei comozi ,acestia pot posta direct un asa numit ”buying lead” unde putem descrie produsul cautat, putem atasa poze, caracteristicile tehnice si ulterior suntem contactati direct de catre producatori.

Cu ajutorul aplicatiei trademnanager putem mentine mereu controlul contului nostru sau putem tine mereu contactul cu noii partneri.Aplicatia are functia de chat in timp real, translator de mesaje, transmiterea de fisiere de orice dimensiuni etc.



Aliexpress - aplicatia pentru shopping online :este aplicatia pentru cei care indragesc shoppingul. Putem gasi orice produs dorim: de la rochii de mireasa, idei de cadouri de craciun, electrocasnice, electronice, imbracaminte, articole sportive,totul la un pret foarte atractiv.Plata se face direct folosind cardul iar transportul se face prin curierat rapid.Aliexpress - tine locul unui imens mall modern unde putem gasii orice produs dorit, chiar existand perioade de promotii cand putem achizitiona produsele dorite la reduceri considerabile.

In final,v-am prezentat foarte multe avantaje ale acestui site,deci singurul lucru care va lipseste in acest moment,este un simplu Click..catre
www.alibaba.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu