marți, 21 decembrie 2010

Romanii cumpara mai multi brazi de Craciun din magazinele online

,, Romanii continua sa se orienteze spre cumparaturile online, inclusiv in ceea ce priveste brazii de Craciun si decoratiunile specifice. Astfel, cifra de afaceri a magazinului online BrazideCraciun.ro se va majora cu 60 la suta in acest an, potrivit estimarilor oficialilor companiei, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.
In 2010, oficialii compania va avea un rulaj de 125.000 de euro pentru portalul BrazideCraciun.ro, dupa ce, in 2009, acesta a fost de 80.000 de euro. Crestrerea business-ului este determinata atat de campaniile de marketing initiate o data cu inceperea sezonului (septembrie - decembrie) dar si de investitiile derulate de la inceputul acestui an.’’

www.brazidecraciun.ro mi se pare un site foarte interesant şi totodată foarte practic. Consumatorii fac o alegere foarte bună în ceea ce priveşte achiziţionarea online, întrucât acest magazin online dedicat sarbatorilor de iarnă găseşti o varietate de produse şi servicii: de la brazi naturali, brazi în ghiveci, brazi artificiali, decoraţiuni de Crăciun, instalaţii, globuri, aranjamente de masă pentru Crăciun, până la închiriere Moş Craciun, organizare petreceri de Crăciun, decorări de interior şi exterior.

Preţurile sunt accesibile, taxa de livrare este fixă în valoare de 25 lei, plata se face în avans, iar orice produs care nu este în conformitate cu cerinţele consumatorului va fi rambursat şi înlocuit cu altul, în termen rezonabil, dacă achiziţionezi în valoare de o anumită sumă primeşti discounturi apreciabile…deci ce părere aveţi? Aţi cumpăra şi dvs?

Totuşi sa le urăm success în creşterea vânzărilor celor de la brazidecraciun.ro!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu