luni, 13 decembrie 2010

Clienţii Garanti pot să-şi reîncarce cartelele Vodafone prin internet banking




Clienţii Garanti Bank, o bancă de talie medie controlată de grupul turc Garanti, pot să plăteacă facturile curente şi să îşi reîncarce cartelele preplătite de telefonie mobilă prin serviciul de internet banking.


Plăţile pot fi efectuate din contul curent al utilizatorului sau din limita cardului de credit. În acest moment, noile servicii pot fi utilizate doar de către clienţii Vodafone, urmând să fie extinse în curând şi de către alţi furnizori de utilităţi sau de servicii de telefonie şi comunicaţii, afirmă reprezentanţii băncii. Pentru reîncărcarea cartelelor preplătite clienţii trebuie să introducă în aplicaţia de internet banking doar numărul de telefon şi valoarea dorită pentru reîncărcare. Serviciul de internet banking de la Garanti are în prezent 46.000 de utilizatori după ce numărul acestora a crescut cu 70% anul trecut.


Da! Acum câteva zile am publicat un articol cu ING care oferea servicii de reîncărcare a creditului de pe platforma de internet banking, acum şi turcii lansează acelaşi serviciu, numai pentru clienţii cu cartele în reţeaua Vodafone. Ce să zic?! Bravo lor!


Deşi ideea pare puţin copiată nu contează prea mult. Este destul loc pe piaţă pentru toată lumea, şi apoi, e bine să existe o diversitate de oferte de servicii pentru că astfel noi, clienţii, putem alege ceea ce ni se potriveşte cel mai bine şi ceea ce ne satisface cerinţele şi nevoile în cel mai optim mod posibil.


Aşa că jos pălăria în faţa băncilor care se reinventează mereu pentru a veni în sprijinul clienţilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu