duminică, 5 decembrie 2010

Amazon.com investeste 175 mil. intr-un site de oferte zilnice de reduceri


“Cel mai mare retailer online din lume, Amazon.com, investeste 175 mil. dolari in site-ul de oferte zilnice LivingSocial.com, pentru a profita de cererea in crestere pentru reducerile online la servicii si produse”, scrie Bloomberg.

            Din punctul meu de vedere, aceasta investitie ar fi un succes garantat mai ales ca Amozon vrea tot odata sa se extinda global.Prin acest site ei isi vor diversifica gama, oferind mai multe posibilitati consumatorilor si nu in ultimul rand, se vor adresa si altor categorii de consumatori.

            Ce altceva poate fi mai bun decat un pret redus, caliate foarte buna si simplitatea cumpararii online?Amazon nu numai ca a descoperit nevoia consumatorului, ci a si transformat-o in realitate prin acest site de oferte zilnice.

            Amazon cauta modalitati de a se extinde si de a avea avans in fata rivalilor, lucru pe care l-a si realizat nu numai prin aceasta investitie, iar parerea mea este ca vor avea succes prin acest site, iar estimarile lor de crestere a vanzarilor de aproximativ 500 de milioane dolari se vor realiza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu