joi, 16 decembrie 2010

Millennium taie comisioanele la plăţile prin internet banking





Millennium Bank, filiala locală a celui mai mare grup financiar portughez, a eliminat comisionul pentru plăţile interbancare cu o valoare de până la 200 de lei efectuate prin internet banking de clienţii persoane fizice. Comisionul perceput pentru aceste plăţi era de 3 lei, la jumătate faţă de tariful practicat la ghişeu.

Pentru tranzacţiile interbancare mai mici de 200 de lei clienţii vor plăti doar comisionul de 0,51 lei, perceput de Transfond, operatorul sistemului naţional de plăţi electronice.


Această iniţiativă mi se pare una foarte bună. În sfârşit cineva se gândeşte că e criză financiară şi că oamenii au nevoie de bani şi vor să facă economii, nu să sufere din cauza scumpirilor sau a diferitelor comisioane plătite la bancă.


Pentru că deşi pare că nu plătim prea mult la bancă atunci când facem diferite operaţiuni, nu este aşa, Comisioanele sunt chiar considerabile atunci când le aduni: 1 RON interogarea soldului, nu ştiu ce procent pentru scoaterea de numerar, alt comision pentru plăţi şi mai ştiu eu ce...


Aşa că acţiunea Millenium Bank de a renunţa la comisioanele pentru utilizatorii internet banking este foarte bine primită de către clienţi. Acum, după părerea mea, ar trebui ca această măsură să se aplice şi pentru tranzacţiile celorlalţi clienţi ai băncii care nu au apelat încâ la serviciile de internet banking.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu