miercuri, 8 decembrie 2010

Mosu' Nicolae a adus in Romania Google Street

Dupa cate se pare Romania a fost cuminte anul acesta si mosu' Nicolae in loc sa ii aduc o nuielusa pentru atatea si atatea probleme i-a adus un cadou tocmai din partea domnului Google, si anume: Google Street View.
Cu aceasta ocazie poti vizita de la tine acasa, direct din dormitor strazile din Romania si nu numai. Orasele pe care le poti vedea din tara noastra sunt:Arad, Brasov, Timisoara, Bucuresti, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu şi Constanţa,dar si principalele staţiuni de pe Valea Prahovei sau de pe litoralul Mării Negre.
Printr-un singur click poti vedea imaginea panoramica a strazii dorite.
Formatul este tip google si usor de folosit.

Ca de obicei exista si bineintelesa concurenta si anume www.norc.ro
Norc.ro ca pagina web dupa parerea mea este un pic cam incarcata cu de toate pentru toti si pentru toate si nu prea te lasa sa respiri, esti asaltat cu tot felul de anunturi, unele folositoare altele nu (dupa parerea mea).
Un atuu al site-ului Norc este acela ca are ceva experienta in spate si ca nu are doar 9 orase si atat.
Sincera sa fiu cred ca mai mult din obisnuinta decat din alte motive as alege google pentru ca de ceva timp incoace daca vrei sa stii ceva apelezi la prietenul google si se rezolva.

Oricum trebuie recunoscut faptul ca cele doua site-uri promoveaza destul de bine turismul, atat din Romania cat si din afara.

In concluzie depinde de fiecare in parte ce site doreste sa viziteze, google street view sau norc.
Tu ce alegi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu