duminică, 5 decembrie 2010

Interviu cu crocodilul sef (trilulilu) si nu numai

Trilulilu este primul site romanesc unde poti sa imparti imagini, video si audio fiind creat de o echipa tanara care promite multe.

In interviul pe care Sergiu Biris (manager general Trilulilu) il acorda pentru Studio HotNews acesta dezbate mai multe subiecte.

In prima faza este adus in discutie advertisingul si cat de mult i-a ajutat acesta pana acum. Fondatorul trilulilu recunoaste ca colaboreaza cu mai multe regii de publicitatea pentru a nu fi dependenti de una singura, tinand cont de contextul economic actual. Desi dupa cum afirma acesta firma inca nu inregistreaza profit, dar acest lucru nu inseamna ca nu este multumit de ceea ce a realizat pana acum si mai ales de echipa de vanzari.

Trilulilu doreste sa promoveze continutul propriu al fiecariu utilizator, existand o sectiune dedicata special acestora unde se pot posta diferite video-uri pe site si cele mai bune dintre acestea vor fi promovate pentru ca la ora actuala este foarte greu ca cineva sa creeze continut desi acest segment dupa toate semnalele pietei se poate extinde.

Mai recent, in 2010 trupa Ca$a Loco si-a dorit lansarea single-ului ”La mall” exclusiv online, printr-un eveniment care să faca remarcat. Piesa a fost promovata pe Trilulilu si a pus la bataie creativitatea utilizatorilor printr-un concurs de creatie. Aceasta campanie a mai fost promovata si pe Facebook, dar si pe Twitter. La scurt timp piesa a inregistrat un numar mare de ascultari, ajungand in palylisturile radiourilor din Romania. Concluzia, intr-o lume in care totul se invarte in jurul internetului, trebuie sa te adaptezi si sa te duci unde te duce vantul.
Acest caz nu este singurul, de exemplu, Trilulilu in colaboare cu Vodafone a lansat publicitatea video cu scopul de a creste numarul utilizatorilor de cartele prepay ce folosesc serviciul My Vodafone- reincarcare online. Aceeasi poveste se aplica si in cazul promovarii emisiunii Time Warp de pe Discovery Channel sau a noului sortiment de cafea Jacobs Ice Coffee.

Trilulilu pe langa sharing-ul obisnuit isi mai rasfata utilizatorii cu ocazia unor evenimente speciale cum ar fi Valentine's Day sau 1 martie unde poti trimite flori si dedicatii speciale persoanelor dragi.

Dar totusi de ce este trilulilu asa de special fata de youtube??? Sa zicem ca exista o tendinta catre apartenenta de o comunitate, care daca este romaneasca este cu atat mai bine, pentru ca utilizatorii au aceleasi preocupari, aspiratii, sunt orientati in general catre aceleasi lucruri.

In concluzie, se merita sa faci parte din ceea ce la ora actuala este cunoscut drept Trilulilu, alias crocodilul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu